Mražené výrobky a polotovary, jako je mražená zelenina, maso, ryby, drůbež, mléčné výrobky, mražené ovoce nebo dokonce již hotová zmražená jídla, mají dlouhou trvanlivost a jsou uzpůsobené na skladování v mrazácích. Čerstvost po rozmrazení je samozřejmost.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Prodej - trvanlivé potraviny - pečivo - mražené zboží - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Jsme největším zpracovatelem zeleniny v Evropě. Zpracováváme a dodáváme sterilovanou a zmrazenou zeleninu a taktéž i čerstvou zeleninu. Nabízíme sterilovanou a zmrazenou zeleninu v balení pro gastronomická zařízení a také pro maloobchod..

Findus je vedoucí mezinárodní firmou s mraženými výrobky, operující v maloobchodním sektoru i ve foodservice. Vyrábí a dodává: - mraženou zeleninu - ryby - hotová jídla - brambory - pizzu - pečivo. Hlavní sortiment tvoří mražené potraviny s přidanou hodnotou, mající jako základ vysoce kvalitní ryby, zeleninu nebo těstoviny, a ...

Mrazírny. Velkoobchod, velkosklad: -chlazené výrobky -rybí lahůdky -zeleninové lahůdky -tradiční lahůdky Mražené výrobky: -rybí filé zmrazené, ryby -panýrované výrobky -mořské speciality -zmrazené zeleninové polotovary -rybí porce s omáčkou k zapečení -zelenina.

Výroba: -mražené výrobky z brambor a ovoce -bramborové hranolky a krokety. Služby: -export -skladování.

Velkoobchodní prodej a distribuce: -mražené výrobky -ovoce, zelenina -drůbež -vepřové a hovězí maso.

Výroba a distribuce : - masné, uzenářské výrobky (uzeniny, salámy, šunka pro děti, cikánský kotlet, Poličan, trvanlivé salámy) - mražené výrobky - zeleninové saláty, zeleninové misky - rybí výrobky - lahůdky - bagety

Vamix ČR - dovozce a distributor hlubokomražených pekařských a cukrářských výrobků, tuků, olejů, margarínů a omáček.

Dodávka, distribuce, balení: - mražená drůbež.

Velkoobchod: - alkoholické nápoje, - nealkoholické nápoje, - víno, vína, - pivo, - tabákové výrobky, - drogistické zboží, - mražené, chlazené zboží.

Prodej, dodavatel, velkoobchod: - chlazené a mražené polotovary.

Distribuce: - drůbeží uzenina - mražená drůbež

Velkoobchod, prodej: -potraviny -pekařské a cukrářské zboží -mražené výrobky -mléčné výrobky -drogerie.

Chovenka - František Petržela Prodej : - chovatelské potřeby - krmiva pro zvířata - krmiva pro cizokrajná zvířata - akvaristika - chovatelství - teraristika - hmyz drobné zvířectvo - hlodavci - ptactvo - maso syrové - maso mražené pro psy. Celoroční objednávky: - kačeny, kuřice, krůty, housata, brojleři, slepice

Distribuce: - mražené zboží - uzeniny, sýry - maso - polotovary, výrobky z brambor - drůbež - ryby - ovoce, zelenina - dezerty a nanuky

Síť prodejen HRUŠKA. Maloobchod, prodej: - potraviny.

Velkoobchod potravin je zaměřen jak sortimentem, balením či službami na zásobování hotelů, restaurací a penzionů v regionu Krkonoš. V současné době je v našich skladech k dispozici přes 2 tisíce druhů zboží.

Velkoobchod, maloobchod: - mražené potraviny.

Velkoobchod: - mražené zboží. Export: - sladkovodní ryby. Import: - mořské ryby - plody moře.