Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion: -kapacita 10 pokojů -28 lůžek 33 s přistýlkami Restaurace: -kapacita 38 osob Statek: -chov hospodářských zvířat

Ubytování: - 3 samostatné pokoje - společná sprcha - kuchyňka s plynovým sporákem

Ubytování: - penzion - kapacita 37 lůžek, 11 pokojů - 3 apartmány, 4 pokoje

Penzion - 6 pokojů s různou kategorií ubytování Restaurace - stálý jídelní lístek - denní menu - možnost pořádání společenských akcí - venkovní altán s krbem pro grilování - ohniště - restaurace 34 míst + salonek s krbem 20 míst + sál 50 míst + letní terasa 30 míst + venkovní altán 30 míst Ubytovna - 1 ...

Penzion- 60 míst. Ubytování. Restaurace.

Penzion: -restaurace -ubytování ve třech dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky -bazén, sauna -večírky, rauty, svatby.

Horský penzion Anna: - ubytování v pokojích se sociálním zařízením - bar a restaurace - společenská místnost s TV, kulečníkem, šipky, stolní tenis.

Penzion - kapacita 32 lůžek - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje vybavené vlastním WC, koupelnou a televizí - Wi-Fi připojení

Restaurace a penzion U Dřevěného ptáka Ubytování: -7 pokojů -celková kapacita 20 osob -zajímavé okolí -turistika -možnost uspořádání svatby, oslavy, večírku, školení se zajištěním individuálního odvozu po akci -ve dvoře možnost grilování -k disposici bazén, kulečník, pingpongový stůl.

Nabídka ubytování v apartmánech.

Rekreační zařízení: -ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích -WC, sprcha, kuchyňský kout -1 dvoulůžkový pokoj bezbarierově vybaven -společenská místnost a posilovna -půjčovna horských kol -parkoviště -celoroční ubytování -rehabilitační tělocvična.

Penzion Pod Smrčinou: -ubytování v pokojích a apartmánech s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je kuchyně s jídelnou, společenská místnost s TV a zahrada.