Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Služby: -pronájem apartmánů -České Budějovice, Prokišova 3 1x apartmán-4x lůžko, WC, koupelna, WIFI, kuchyňská linka, TV -Hluboká nad Vltavou, Hamry 422 max. 5x lůžko, 2 pokoje, WIFI, WC, koupelna, TV, kuchyňská linka.

Ubytování: -2 rodinné moderně zařízené domy -celoroční provoz -kapacita 20 míst -jedno a dvoulůžkové pokoje -apartmány -plně vybavená kuchyně -parkování v garáži.

Pension Inge: Pension Inge tvoří 2 budovy. Obě jsou umístěny na břehu řeky Vltavy s výhledem na vyšebrodský klášter. Součástí penzion je zahrada, kde je možné grilování a opékání. V létě nabízíme výlet na kanoi nebo na raftu po řece Vltavě, dále možnost cykloturistiky a pěší turistiky. K historickým zajímavostem okolí patří město Český Krumlov, ...

Penzion: - kapacita 50 míst - 5 dvoulůžkových pokojů - 10 třílůžkových pokojů s možností přistýlky - pokoje mají samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem - společenská místnost - parkoviště - venkovní a vnitřní sportoviště - tenisové kurty - hokejové hřiště - rehabilitační a rekondiční linka - chladicí ...

Penzion: -ubytování ve třech 2lůžkových pokojích s TV -možnost plnohodnotné přistýlky -společná kuchyň, koupelna, WC -venkovní posezení s grilem a ohništěm -garáž -místa k parkování.

Penzion: -ubytování -restaurace s venkovním posezením a grilem. Svatby, školení, firemní akce. Hostely, půjčovna lodí, cykloturistika

Penzion: - dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím

Ubytování v soukromí v klidném prostředí nedaleko lyžařského areálu Zadov. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Penzion - kapacita 4 pokoje 11 osob - WIFI připojení k internetu - bezbarierový přístup - vlastní parkování Restaurace: - kapacita 170 lidí - svatební hostiny - rautové večeře - pokrmy ze zvěřiny - česká a evropská kuchyně

Penzion ** - kapacita 20 lůžek - jednolůžkové až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením - WIFI připojení k internetu - úschovna kol - možnost grilování - parkování u penzionu - posilovna jen pro hosty - snídaně po domluvě - vybavená kuchyňka, jídelna - menší skupiny škol, ...

Penzion: - ubytování ve dvoulůžkových pokojích s přistýlkou a apartmány - sociálním zařízením, TV a rychlovarnou konvicí - každý pokoj má samostatný vchod - snídaně formou švédských stolů - parkoviště.

Penzion: - ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích s balkony - dvoulůžkové apartmány s možností přistýlky - pokoje vybavené televizorem, chladničkou a telefonem - možnost pořádání akcí - koupele - masáže - sauna - fyzioterapie - turistika - cykloturistika.

Penzion: - pokoje s vlastním sociálním zařízením - parkování u objektu - úschova kol v uzamykatelné garáži.

Penzion v centru Třeboně, nabízí ubytování v 11-ti dvoulůžkových a 1 jednolůžkovém pokoji pro turisty i pacienty s příspěvkovou lázeňskou péčí

Nekuřácké ubytování : - 2, 3 a 4lůžkový pokoj s možností přistýlky - 4lůžkový apartmán s možností přistýlky - pokoje vybavené sociálním zařízením - parkoviště - WIFI internet.

Penzion -kapacita 25 osob -WIFI připojení k internetu -parkoviště -zahradní posezení -hostinec -pivnice kapacita 24 míst -salónek kapacita 50 osob.

Moderní ubytovací zařízení nabízející levné celoroční ubytování v malebném a poklidném prostředí lázeňského města Třeboň. K dispozici 3 dvoulůžkové pokoje nebo 4 lůžkový apartmán s vlastním vchodem. Umožní Vám nerušenou relaxaci ale je i ideálním východiskem pro cyklistické i turistické výlety za krásami Třeboňska.

Nabízíme osobně prověřené hotely, penziony, chaty a chalupy pro ubytování a pro rodinnou dovolenou v jižních Čechách na Šumavě, Lipně, Orlíku a v ostatních rekreačních oblastech ČR. V nabídce jsou i horské hotely, penziony chaty a chalupy pro zimní pobyty. Objednávky on-line.

Nabídka kvalitního ubytování v centru města, v prostředí výjimečné rodinné vily z 30.let min.století.

Penzion Mlýn: -novostavba hotelového typu vybudovaná na základech bývalého mlýna -je součástí rodinné farmy na samotě v údolí mezi obcemi Zahrádky a Domašín na Dvoreckém potoce, v jižní části Českomoravské vysočiny, na okraji masivu nejvyššího vrcholu Javořice. Ubytování: -nabízí rodinnou rekreaci, pobyty kolektivům a ...

Penzion: -ubytování -5 pokojů se samostatným příslušenstvím -společenská místnost -terasa pro 17 osob -zahrada -garáž -polopenze.

Penzion -ubytování v pokojích s kompletním vybavením -stylová krčma a kavárna -úschovna a půjčovna kol.

Penzion: -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -restaurace.