Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmány Kadleců - ubytování: -5x apartmany pro rodiny s dětmi -parkoviště -WI-FI připojení -vinotéka.

2 apartmány rodinný dům - celková kapacita 9 osob - úschovna kol - parkoviště

Penzion: -ubytování v penzionu s kapacitou 36 lůžek -pokoje jsou vybavené vlastním WC, sprchovým koutem, TV a Wi-Fi připojením na internet.

Nabízíme ubytování vhodné pro rodinnou dovolenou v jižních Čechách. Náš penzion se nachází v Bechyni, v těsné blízkosti náměstí. Pokoje s vlastním příslušenstvím disponují také připojením k Wi-Fi.

Čištění a praní oděvů a peří. Pneuservis a autoservis. Ubytování v penzionu Park.

Penzion: -ubytování -kapacita 21 lůžek -2 čtyřlůžkové, 3 třílůžkové, 2dvoulůžkové pokoje -celoroční provoz -ggaráž, parkoviště v uzamčeném prostoru -fitcentrum, venkovní bazén, posezení na zahradě -společenská místnost s TV a satelitem.

Penzion Vybavení zařízení V areálu se nachází stylová restaurace s letní terasou s výhledem do krásné přírody, salónek, stodola, terasa a otevřené ohniště. Našim hostům je k dispozici soukromé parkoviště. U penzionu máme nově vybudované dětské hřiště. Pro dospělé i děti u nás najdete možnost sportovního vyžití. Ping-pong, petangue, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Pivovarský dvůr Lipan: -pivovar -pěstitelská pálenice -penzion -restaurace -školící prostory.

Ubytovací služby: - ubytování v penzionu: - 3x apartmán - v každém 3x dvoulůžkový pokoj, obývací pokoj, sprcha, WC, kuchyňka. Zahrada s grilem. Kolárna. Parkoviště.

Krásně zrekonstruovaný dům na předměstí Třeboně nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových apartmánech. K dispozici je letní terasa. Apartmány jsou plně vybavené včetně kuchyňky a soc. zařízení. Přijeďte strávit svůj čas v malebném prostředí lázeňského města Třeboň

Penzion - kapacita 25 osob - wellness pobyt a procedury - jídelna polopenze - možnost cykloturistiky a lyžování i běžeckého - v okolí lyžařský areál KRAMLÍN

Výroba: - alba, albumy na známky. Ubytování: - penzion se 4 apartmány s veškerým vybavením. Nutno si vařit. Možnost koupání v Lipně. Lyžování v klidném prostředí.

Ubytování: - penzion s celoročním ubytováním - kapacita je 14 lidí: - pokoje s vlastní koupelnou + WC - apartmán má vlastní kuchyňku s lednicí pro možnost vaření. Bezdrátové internetové připojení. Letní zahrádka s terasou Úschovna kol. Penzion se nachází v klidné části Českého Krumlova, 15 min. od centra města. Možnost koupání či ...

Služby: -ubytování v penzionu s 37 lůžky + 5 přistýlek -možnost využití parkoviště, úschovny a půjčovny kol -internetové připojení. Od 1.11.-31.3. po- ne 8-16 Od 1.4.-31.10. po -ne 8-19

Penzion, ubytování: -2 dvoulůžkové pokoje -3 apartmá -kuchyně, zahrada, teras, sauna, parkoviště -ubytování se psem.

Nabízíme prázdninové a víkendové pobyty v rodinném penzionu na jihu Čech Náš penzion leží na rozlehlé slunné louce obklopené lesy na břehu řeky Malše poblíž obce Doudleby. Řeka zde vytváří rozsáhlé meandry a protéká v peřejích úzkým údolím s řadou skalních útvarů.

Nabízíme ubytování v penzionu v Písku.Disponujeme až 30 lůžky.Pro vícečlené skupiny s delším pobytem cena za osobu od 250 czk.Stravování dle dohody.Společenská místnost pro 40 osob.Bezproblémové parkování.5.minut od centra města.

Penzion ubytování - kapacita 35 lůžek salonek pro školení, firemní posezení

Penzion: -ubytování v 1 až 3 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -možnost pořádání školení, rautů, firemních akcí, svateb, oslav, večírků.

Cukrárna. Kavárna. Penzion: - dvoulůžkové pokoje - čtyřlůžkové apartmány - připojení k internetu - parkování za penzionem - úschovna kol - venkovní posezení - kuchyně na pokojích.