Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Nabídka celoročního ubytování v rybníkářské oblasti v dosahu šesti golfových hřišť a cyklistických stezek. 4 dvoulůžkové a 1 třílůžkový pokoj, grilování, sauna, vířivý bazén, klasické masáže 2 apartmány s kuchyňkou, 1 apartmán bez kuchyňky 5 dvoulůžkových pokojů se sociálním zařízením a klimatizací. Celodenní restaurace.

Penzion: -ubytování v penzionu -k dispozici je 22 pokojů s vlastním sociálním zařízením a TV místnost -možnost zajištění stravování.

Penzion-ubytování: -2-3lůžkové pokoje s přistýlkou, vlastní sociální zařízení -kapacita 20 osob -možnost snídaní i samostatného vaření.

Penzion: -rekreační ubytování v příjemném prostředí nového domu -kuchyňka, venkovní krb -možnost koupání, turistika, cykloturistika, rybolov -parkování uvnitř areálu.

Služby: -ubytování -restaurace -kavárna. Penzion se nachází v centru Tábora.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových i třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je café bar a vinný sklípek -ubytování v centru Tábora.

Penzion: -ubytování -restaurace -bar -svatby -škola v přírodě.

Služby: -country klub -restuarace -ubytování.

Penzion: -ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením -kapacita penzionu je 40 lůžek -restaurace s terasou -parkoviště ve dvoře.

Penzion: -ubytování s kapacitou 18 lůžek se sociálním zařízením, TV i satelitem -restaurace.

Penzion: -ubytování ve tří až pětilůžkových pokojích s celkovou kapacitou 40 lůžek -nonstop café bar a pivnice -možnost parkování v areálu objektu.

Služby: -pension, apartmány a restaurace -kapacita ubytování 26 lůžek -rybolov, cykloturistika, památky.

Ubytování: - pokoje 2 x 2 lůžko 1 x 3 lůžko 1 x 4 lůžko -možnost přistýlky -kuchyně vlastní vchod -zahrada, gril -rybaření -jízda na koni -parkoviště, úschovna kol.

Ubytování: -2 pokoje (3 lůžka+3 lůžka, 1 přistýlka) -restaurace v blízkosti centra -cykloturistika, koupání, rybaření, lázně, firemní ubytování, pěší turistika -houbaření.

Ubytování v penzionu. Nabízíme Vám dva plně zařízené dvoupokojové byty s vybavenou kuchyní a terasou v klidné části Tábora. Počet lůžek v každém apartmá: ložnice 2; pokojík 1; obývák nouzově 2. Byt a terasa mají výhled na zahrady a okolní rodinné domy a vilky.

Penzion. Ubytování: -2, 3, 4lůžkové pokoje -polopenze -cykloturistika -pěší turistika -vlastní hřiště -houbaření -sběr lesních plodů -koupání(12 km) -vlastní lyžařský vlek. Termín: od 1.7.1998.

Penzion-oblast České Kanady. Ubytování: -3 dvoulůžkové pokoje se sprchou a společným wc, televizorem, wifi -1 šestilůžkový pokoj se sociálním zařízením a televizorem, wifi -5 třílůžkových pokojů se sociálním zařízením a televizorem, wifi -možnost ubytování se psy* s poplatkem Volitelné stravování, celoroční provoz. Možnosti: ...

Penzion. Ubytování. K vybavení pokojů patří rozhlas, chladnička.

Penzion. Ubytování: -8 apartmánů s vlastní kuchyňkou a sociálním zařízením -rekreace přímo v přírodě-lesy, louky -dětské hřiště -posezení u ohniště -půjčovna horských kol -v blízkosti rybník Komorník-koupání.

Služby: -ubytování v pokojích s kapacitou 5 – 6 osob -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí a wi-fi připojením -restaurace.

Nabídka ubytování v penzionu hotelového typu v historickém centru města Jindřichův Hradec v Jižních Čechách. Provoz restaurace, letní zahrádky a kavárny s vynikající gastronomií. Pořádáme svatby, firemní akce, večírky, rauty, svatební hostiny a promoce. Penzion disponuje 13 pokoji s vlastním soc. zařízením, TV a internetem, nachází se přímo nad ...

Motel, celoroční, ubytování: -standardní zařízení -stravování -restaurace -salónek -venkovní posezení s grilem -možnost cykloturistiky, pěší turistika. Provozovna: Penzion Na Ptáčkovně Táborská 219 Písek

Služby: -ubytování v apartmánu s kuchyňkou, koupelnou a WC. Maloobchod: -knihy.