Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion: -ubytování ve dvou apartmánech a dvou dvoulůžkových pokojích -restaurace s terasou -výhled na řeku a zámek s věží.

Penzion: -ubytování -6x dvoulůžkové pokoje -centrum Českých Budějovic -WI-FI, TV, WC, sprcha -stravování -parkování v areálu.

Penzion: -ubytování -posezení u grilu -parkovné v ceně -WI-FI zdarma -parkování i pro dodávky -rodinný penzion pro 10 osob -200m vzdálená cyklostezka -za penzionem Přírodní rezervace Vrbenské rybníky.

Restaurace: -rybí speciality. Penzion. -12 pokojů -29 lůžek

Rodinný penzion: -ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových apartmánech s vlastním sociálním zařízením.

Penzion. Ubytování: -36 lůžek v jedno až čtyřlůžkových pokojích-vlastní sociální zařízení Restaurace. Zahradní posezení.

Ubytování v soukromí. Celoročně. K vybavení pokojů patří TVrádio, chladnička.Možnost vlastního stravování.

Nabízíme možnost rekreace či ubytování v bývalé zemědělské usedlosti nedaleko Jindřichova Hradce (7km) v blízkosti lesa a řeky Nežárky. Ideální pro cykloturistické výlety po Jindřichohradecku a okolí. V okolí mnoho rybníků, nedaleko lázeňské město Třeboň a hraniční přechody do Rakouska ( Nová Bystřice, Halámky ). Možnost parkování, úschovy ...

Penzion, ubytování: -7 lůžek -třílůžkový apartmán -WC, sprcha, lednička, vařič, TV, SAT -jednolůžkový pokoj -třílůžkový pokoj -WC, sprcha -terasa, gril, parkoviště. Ubytování v centru města, ideální zázemí pro výpravy do nedalekých lesů, k rybníkům nebo po rozmanitých uličkách středověkého města.

Služby: -ubytování -restaurace -salonek.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: -automobily osobní, pneuservis Penzion. Ubytování: -na pokojích rádio, televize, sprcha -parkoveště -fitnes -tenisové kurty -kuchyňka k dispozici -12 lůžek, 2x pokoj, 1x apartmán, wifi připojení -bazén

Penzion: -ubytování -kapacita 26 lůžek -restaurace -sál+salonek na pořádání firemních akcí a večírků, svatby.

Rodinný nekuřácký penzion: -ubytování s polopenzí i bez -restaurace -celoroční provoz -v místě je 5 lyžařských vleků, upravované běžecké tratě -sportovní areál Churáňov -cykloturistika -výchozí bod pro turistické a cykloturistické tratě -koupání v místě. -houbaření.

Penzion: -ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích.

Penzion: -ubytování ve vile Elektra se stoletou tradicí, atmosféry 1.republiky -příjemná kuchyně, kavárna s důrazem na domácí a českou kvalitu jídla a zákusků -dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky nebo v rodinných apartmá -všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, LCD televizorem, možnost ...

Služby: -chov koní -ubytování na ranči s chovem koní. .

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek na akce (svatby, pohřby, firemní akce, večírky, oslavy).

Penzion: -ubytování -18 lůžek -možnost stravování -minigolf -bazén krytý -stolní tenis.

Rodinný penzion: -ubytování -7 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány třílůžkové s balkónem a 3 apartmány čtyřlůžkové -každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV, Wifi připojení k internetu -restaurace s bezbariérovým přístupem -možnost sportovního vyžití.

Penzion: -ubytování ve dvojlůžkových pokojích, apartmá s možností přistýlek -sprcha, WC součástí každého pokoje -možnost zapůjčení televizoru -polopenze, plná penze dle dohody -komfortní ubytování až pro 17 osob -parkování vozidel v objektu -restaurace, bar, terasa -kvalitní česká kuchyně -možnost pořádání -svatební ...

Služby: -penzion -17 lůžek -ubytování.

Penzion: -ubytování s kapacitou 5 lůžek -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením -kdispozici terasa a zahrada s venkovním krbem.

Penzion: -ubytování ve 2 apartmá a 2 dvoulůžkových 1 jednolůžkovém pokoji s vlastním sociálním zařízením -k dispozici je bazén.