Penziony nabízí cenově přijatelné ubytování po celé České republice. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo vícelůžkových pokojích či prostorných apartmánech a studiích. Penziony jsou vhodné pro rodiny s dětmi, páry a skupiny přátel.

Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
Náš rodinný penzion HP nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, party kamarádů, školy v přírodě či sportovní soustředí v samém srdci Jeseníků ve vesničce Petříkov. Součástí penzionu je i restaurace, kde vaříme hlavně česká jídla, ale i lehčí pokrmy. Náš penzion je otevřený i vašim čtyřnohým kamarádům. Neváhejte a přijeďte k nám.
Penzion H&P Petříkov - ubytování v samém srdci Jeseníků
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Penzion U Devíti vidlí se nachází v malé vísce Semtěš jihovýchodně od Karlových Varů. Nabízíme ubytování v nově rekonstruovaném objektu se čtyřmi dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. Dále je k dispozici kuchyňka, jídelna a posezení na zahradě s možností zapůjčení grilu.
U Devíti vidlí - penzion v malé vísce Semtěš
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Apartmán 75 nabízí pohodlné ubytování nedaleko Brna. Zájemcům o ubytování nabízíme dva celoročně obyvatelné apartmány v samostatném domě. Každý z apartmánů má vlastní vchod a lze je spojit vnitřním schodištěm do jednoho celku. Apartmán v podkroví je určen pro 4-7 osob a druhý apartmán je vhodný pro 2-4 osoby. K dispozici je také zahrádka.
Apartmán 75 - ubytování nedaleko Brna
Služby: -ubytování v Jižních Čechách poblíž Třeboně v malebné vesničce Domanín -výlety -město Třeboň -zámek Hluboká -ZOO Hluboká -Český Krumlov -rybaření, houbaření, cykloturistika.

Pokud plánujete navštívit centrum města České Budějovice a budete potřebovat ubytování, je zde pro Vás Apartmán penzion České Budějovice: -příjemné a komfortní ubytování v centru města v apartmánech o velikosti 20 až 40m2 za ceny, které jsou jinde běžné za pouhý dvoulůžkový pokoj.

Výroba, prodej: -keramika -dárkové předměty. Ubytování.

Penzion Anita Vranov nad Dyjí poskytuje ubytování se snídaní ve Vranově nad Dyjí v pokojích s vlastním sociálním zařízením. V uzavřeném areálu je k dispozici venkovní plavecký bazén, tenisový kurt a parkoviště. WIFI internet na všech pokojích.

Penzion u Radnice se nachází v centru královského města Lomnice nad Lužnicí, pouhých 8 km od Třeboně. V blízkém okolí najdete spoustu kulturních a přírodních zajímavostí. Náš penzion je jedinečný. Využijete všech výhod malebného jihočeského městečka. Ubytování najdete uprostřed krásné třeboňské krajiny.Ubytovací služby v CHKO Třeboňsko Ráj pro ...

Penzion: -ubytování -dvou, tří, pětilůžkové pokoje s příslušenstvím s možností přistýlky -restaurace, vinárna -možno platit platební kartou -WI-FI -možnost firemních akcí, svatby, rauty, oslavy.

Penzion. Ubytování: -apartmán -dvoulůžkové pokoje -vlastní sociální zařízení -pivnice Hubert -bistro Tipsport -cykloturistika.

Ubytování v penzionu s 11 pokoji pro 30 lidí, v pokojích se sociálním zařízením v oblasti Česká Kanada. Okolní příroda vhodná pro cykloturistiku, houbaření, rybaření. V místě golfové hřiště. Mimo letní sezonu možnost uspořádání školení, oslav, večírků.

Penzion Krumlov nabízí klidné ubytování nedaleko centra Českého Krumlova (7min. chůze). Domácí atmosféra, bohaté snídaně. Máme k dispozici 14 útulných pokojů. Wi-Fi připojení v celém penzionu, uzamykatelné parkoviště zdarma. Místnost pro kola, krytý přístřešek pro motocykly. V penzionu je velká společenská místnost s barem, terasa, vnitřní a ...

Penzion. Ubytování: -14 dvou, třílůžkových pokojů -společné sociální zařízení -čtyřlůžkové apartmány. Restaurace: -50 míst. Služby: -výuka jízdy na koni pro začátečníky, vyjížďky do okolí pro pokročilé -půjčovna horských kol a uschování kol Vašich -ubytování také vašich domácích zvířátek za předpokladu čistoty a ...

Penzion: -ubytování pro 20 osob v 5 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, televizí, ledničkou a terasou.

Penzion, pension, ubytování: -osm dvoulůžkových pokojů -sprcha, WC, TV -děti do 2 let zdarma -restaurace, pivnice -sauna -půjčovna kol -tenisové kurty -parkoviště.

Rodinný penzion: -ubytování.

Penzion: -centrum, hl. náměstí 400 m, Metropol 400 m, Země živitelka 700 m, sportovní zařízení do 400 m, aréna 100 m, Hluboká golf 8 km, Český Krumlov 25 km, Třeboň 25 km, Temelín 25 km -ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s příslušenstvím, TV/SAT, vysokorychlostním internetem -parkování u penzionu.

Penzion, ubytování: -6 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky -2 čtyřlůžková apartmá -sociálním zařízení, telefon, televize, rádio a minibar -v ceně pokoje je zahrnuta snídaně -společenská místnost s barem -sauna, masáže -v letních měsících posezení na zahradě s ohništěm -parkoviště. Pension se nachází v centru ...

Služby: -obchodní činnost -účetnictví -ubytování -reklamní činnost.

Maloobchod, prodej: -bylinky -široký výběr čajů -sirupy, likéry -kosmetické přípravky. Penzion, ubytování: -3 dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky -WC, sprcha, TV, snídaně.

Penzion ALEXSPORT. Nově otevřený penzion poskytuje ubytování pro 14 osob. 2x 3 lůžkový a 2x 4lůžkový apartmán. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a je vybaven zařízenou kuchyňkou. V každém apartmánu je televizor a možnost připojení internetu. Parkování u penzionu. Možnost garážovat kola. Lze zapůjčit el. gril, varnou plotýnku. Penzion ...

Penzion: -ubytování. Celroční dvou i jednolůžkové pokoje, připojení WIFI, úschovna kol. Nekuřácký penzion.

Penzion-ubytování: -24 lůžek -2-3lůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení -snídaně -televize, rádio -posezení u krbu -minibar -parkování v objektu -půjčovna kol a tenisových raket -zajímavá dovolená na jachtě