Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Služby: - střednědobé a dlouhodobé investice v oblasti prodeje a zpětných pronájmů nemovitostí - investice do realit

Služby: - úklidové - finanční poradenství - realitní služby

Realitní kancelář Účetnictví. Správa nemovitostí (domů a bytů).

Radek Záhorka je realitní poradce. Zaměřuje se na prodej a pronájem malých a středních bytů v Praze. Je také autorem elektronické knihy 10 kroků při prodeji nemovitosti. Kontaktujte Radka Záhorku a poznejte, jestli Vám sedí jeho přístup.

Realitní činnost. Prodej a pronájem bytů, domů a pozemků v Praze a okolí. Realitní služby na míru pro Vás. Férové jednání a žádné poplatky.

Realitní makléř - prodej domů, bytů, nemovitostí.

Realitní a správní kancelář: - správa bytů,nebytových prostor a domů - zakládání společenství vlastníků bytů domu - vedení účetnictví - pojištění nemovitostí - výpočet nájemného - uzavírání nájemních smluv - rozúčtování ročních nákladů domu na jednotlivé byty

Služby: - realitní činnost, - inženýrská a projekční činnnost, - správa nemovitostí, - elektromontážní práce, - zateplování objektů.

Jsem realitní makléřka s dlouholetou praxí v oboru prodeje a pronájmu nemovitostí.

Realitní makléř - prodej a pronájem nemovitostí.

Správa a údržba bytových domů, komerčních objektů. Rozdělení domů po bytových a nebytových jednotkách podle zákona 72/1994 Sb. v platném znění. Zakládání společenství vlastníků jednotek. Zajištění ubytování: mobil: 728819033; 777706112 Realitní kancelář - zprostředkování, nákup, prodej realit Prodej, pronájem, oceňování: - ...

Realitní makléřka - prodej a pronájem nemovitostí, domů, bytů.