Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Realitní kancelář. Služby: -doprava nákladní -zastavárna -poskytování úvěrů a půjček -dražby.

Realitní kancelář. Správa a pronájem nemovitostí: -právní poradna -realitní poradna -hypotéční poradna.

Online prodej dětského zboží v eshopu. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Realitní služby. Správa Pronájem: - byty - nebytové prostory - reklamní plochy

Realitní agentura. Provádí: - pronájem nemovitostí - pronájem bytových a nebytových prostor a zařízení - realitní činnost a služby s tím spojené

Realitní kancelář: -prodej a koupě nemovitostí -znalecké posudky staveb a pozemků -správa nemovitostí -oceňování nemovitostí a podniků -poradenství -privatizace bytového fondu -bezplatné zveřejnění v síti internet -geodetické práce.

Realitní kancelář. Ekonomické poradenství. Zprostředkování prodeje: -nemovitosti. Zprostředkování nájmu zdarma: -nemovitosti -byty -nebytové prostory. Sepis smluv o zřízení zástavního práva, smluv o zřízení věcného břemene a smluv o smlouvách budoucích. Řešení: -problematické bankovní úvěry zajištěné nemovitým majetkem.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, koupě: - nemovitosti Poradenství včetně odborného posouzení investic. Investorsko inženýrská činnost. Znalecké, auditorské posudky. Oceňování nemovitostí pro hypotéky. Právní činnost v oblasti přeceňování na převodu. Koupě zboží za účelem dalšího prodeje.

PRACUJTE S TĚMI NEJLEPŠÍMI Nabízíme Vám víc než obvyklý standard. Máme pevně zakotvené hodnoty a firemní kulturu. Týmová práce, rozvoj a vzdělávání jsou naší nejvyšší prioritou. M&M REALITY přijme do svých řad realitní makléře, manažery, hypoteční specialisty a pojišťovací poradce s regionální působností pro celou Českou republiku.

Realitní kancelář. Region Jihomoravský kraj, ČR, Slovensko a Rakousko. Výkup (koupě), prodej, pronájem: -stavební pozemky, pozemek pro výstavbu -lesy, rybníky -orná půda -statek, chalupa (chalupy) -rodinný dům, domek -nemovitosti i nebytové prostory -chaty, byty. Služby: -prodávající má veškeré služby zdarma -právní servis -odhady ...

Správa nemovitostí. Právní a technická kontrola nemovitostí. Rrealitní činnost. Investice. Financování nemovitostí. Oddlužení. Kancelář společnosti: Rumjancevova 696/3 460 01 Liberec 1

Realitní kancelář. Prodej nemovitostí. Klientská pobočka: Americká 19/819 301 00 Plzeň

Realitní a bytová agentura. Realitní kancelář. Nákup, prodej, k oupě, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, kanceláře, nebytové prostory, chaty, zahrady, garáže, průmyslové objekty. -znalecké posudky.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti - byty, domy, nebytové prostory. Služby: - znalecké posudky - odhady nemovitostí. Vydavatelství: - Realitní noviny (měsíčník).

Společnost nabízí komplexní správu nemovitostí, včetně zajištění pronájmu a prodeje bytových a nebytových jednotek, průmyslových zón, administrativních budov a parkovišť.

Pozemky Trubín u Berouna. LC Investice se specializují na přípravu a prodej pozemků s kompletně zajištěnou technickou infrastrukturou (kanalizace, elektřina, voda, plyn) na Berounsku a Praze Západ. Pozemky nabízí kvalitní a cenově dostupné bydlení v blízkosti přírody s dobrou občanskou vybaveností a dopravním spojením. Zajistí vyjednání úvěru.