Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Naše firma zajišťuje: - Sekání zahrad - Sekání křovinořezem - Odklízení bioodpadu - Hrabáni listí - Pokládání trávnikovych pásů - Realizace a údržba záhonů - Prořez živých plotů - Postřiky proti škůdcům - Odstranění náletu - Štípání dřeva štípačem

BioEnviro, s.r.o. se specializuje na výrobu produktů na bázi bakterií.

Pořez kulatiny mobilním katrem - pořez kulatiny na mobilní pásové pile - zelené ekologické štěpky pro spalování v elektrárnách označení O2 Pronájem - mobilní katr pro pořez kulatiny - stroje pro štípání dřeva Úklidy těžebních zbytků po těžbě lesa

Martin Čapík se zaměřuje na rizikové kácení stromů, ošetření, ořezy, směrování a likvidaci dřevní hmoty a na další výškové práce - čištění střech, fasád, okapů, umývání výloh, oken a mnoho dalšího.

Rizikové kácení Zahradnické práce - údržba dřevin - odborné řezyrealizace, zahrady

Prodej - bazénová chemie Prodej - hnojiva Návrhy - zahrady Prodej - zahradnické potřeby (truhlíky, květináče, hadice, postřikovače, ...)

Společnost ARBO - zahradnictví, s.r.o. se věnuje projekci a výsadbě soukromých zahrad i veřejné zeleně. Hlavní naší náplní je zakládání nových zahrad, rekonstrukce starých, výsadby uličních stromořadí, sídlištní zeleně, sadové úpravy v okolí nových obchodních a průmyslových objektů, krajinářské a ekologické úpravy a podobně. Naše firma zajistí ...

Projekce, realizace a údržba veřejné zeleně, historických parků, krajinářských a ekologických ploch, zeleň firemních sídel, zeleň komunikací, rodinné zahrady a další.

Vysoušení a trvalá izolace vlhkého zdiva staveb - elektrofyzikální elektroosmóza DryPol system. https://www.hydroizolace-elektroosmoza.cz/ https://www.drypol.sk/ https://www.pujcovna-stavebni-leseni.cz/

Správa nemovitostí a údržba budov, technická a energetická správa budov, správa majetku, bezpečnostní služby, ostraha objektů, úklidové práce, údržba zeleně.

Pavlína Fričová v Zahradě na jedničku zakládá nové záhony, trávníky a provádí údržbu zahrad.

Realizace zahrad. Prodej palivového dřevo.

Činnost: - pronájem rekreačních objektů Lesoslužby: - komplexní lesnická a poradenská činnost při správě a obhospodařování lesních majetků všech výměr. - komplexní projektová a poradenská činnost při zalesňování zemědělských půd. - nákup a prodej surové dřevní hmoty, prodej všech sortimentů jehličnatého řeziva. - sadovnické úpravy ...

Společnost JELO AKŠILE s.r.o. prodává palivové dříví, provádí výškové kácení, ořez stromů a další lesnickou činnost.

Rizikové kácení stromů, bezpečnostní řezy, péče o stromy

Rizikové kácení stromů horolezeckou technikou v těžko přístupných místeh.Výškové práce (zámečnické, svařecí, montérské, naěračské)za pomoci ho. techniky. Manipulace těžkých břemen.

Údržba zeleně a komun.služby Služby: - celoroční komplexní údržba pozemků - sečení parků, zahrad, obecní i firemní pozemky - sečení zanedbaných pozemků - sečení velké i svažité a neudržované plochy mulčovací technikou REFORM H7 - komunální úklidy pozemek - kácení, prořez stromů i ve ztížených podmínkách - řez keřů a živých plotů - sadové ...

úklid domácností, kanceláří, firemních pozemků, údržba zahrad a zahradnické práce

Technické služby: - úklidové práce - údržba zeleně - provoz veřejného osvětlení - nakládání s odpady - údržba a opravy komunikací - provozování parkovacích ploch - zemní práce - stavební práce - práce vysokozdvižnou plošinou - autodoprava - malířství a natěračství - ostatní služby - letní stadion - provozování zimního stadionu

Zahradní architektura, projekce, návrhy, realizace: -parky, zahrady, rodinné zahrady -sadové úpravy. Prodej: -jehličiny -okrasné keře i na živé ploty -stromy -ovocné stromy -zemina, oblázky.

Projekce, realizace zahrad. Údržba zahrad a sadové úpravy. Okrasná školka. Dřevovýroba: - kůly, příčky - popruhy na vyvazování - juta na obalování kmene stromu - dřevní štěpka. Internetový prodej sortimentu pro včelaře

Profesionální služby v oblasti arboristiky. Více než 20-letá praxe v ošetřování stromů, kácení ve ztížených podmínkách, frézování pařezů, výsadby stromů. Certifikovaný arborista - European Tree Worker. Bezplatná cenová nabídka.

Technické služby města Bíliny: - údržbu a opravy komunikací - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - veřejná WC - svoz odpadů - sběrný dvůr - provoz parkoviště - správa hřbitova - rekreační zařízení aj. .

Provádím kompletní zahradnické práce. Nabízím práce od samotného návrhu, až po realizaci vaší vysněné zahrady. Zajistím také sekání trávy, údržbu zahrady, práci s křovinořezem i výsadbu a údržbu živých plotů. Kovovýroba plotů, branek, pantů.

Hodinový manžel - drobné opravy, údržba a práce pro byt, dům, zahradu - malířské práce - údržba zeleně - podlahářské práce - montáž žaluzií.