Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -vestavěné skříně -masivní samonosné schodiště -obklady schodů. Dodávka, montáž: -dveře -obložkové zárubně Sapeli -atypická okna a dveře. Řemeslo: -truhlář.

Nákup a prodej stavebního materiálu - střešní krytina - vodovodní přípojky - železniční materiál. Příprava staveb. Realitní činnost.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce interiérů. Práce: -malířské -natěračské -podlahářské.

Výroba, opravy, rekonstrukce zakázkovým způsobem: -tlaková zařízení bez omezení -nádrže, sila -kontejnery -ocelové konstrukce -manipulační zařízení -jednoúčelové stroje a zařízení -bojlery od 100 do 6000 litrů z materiálů obvyklé jakosti i nerezových ocelí. Zpracování nerezových ocelí. Práce: -svářečské -zámečnické.

Práce: -rekonstrukce bytových domů -výstavbu rodinných domů a ostatních objektů -zateplování fasád -oprava a renovace štukovaných fasád -klempířské a pokrývačské práce -strojní vnitřní a vnější omítky -samonivelační anhydritové podlahy .sádrokartonové konstrukce -obklady a dlažby -malby a nátěry

Služby: -veškeré geodetické práce v oblasti inženýrské geodézie a katastru nemovitostí. Pobočka: -Sokolovská 167, Karlovy Vary, telefon 353565894 -Písečná 2520/2A, Cheb telefon 354436201.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -konstrukce potrubních a kabelových mostů Montáž: -průmyslových pracovních strojů Stavba, výstavba: -průmyslové a bytové objekty -inženýrské stavby Práce: -svářečské -vodoinstalační -plynařské -topenářské

Práce: -zemní -výkopové -těžba a odvoz zeminy -výkopy základů -výkopy inženýrských sítí -přípravné práce pro stavby -výkopy kanalizace -terénní úpravy - zářezy do strání, rovnání a svahování terénu aj. Služby: -vnitrostátní a mezinárodní autodoprava

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce budov - hrubé stavby, zakládaní staveb - zednické práce - obkladačské práce - izolační práce - sádrokartonářské práce. Projekční činnost.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál. Elektromontážní činnost VN, NN. Revize elektro. Projekční činnost. Výroba: -rozvaděče.

Truhlářství. Výroba, renovace: - historická okna, dveře - nábytek Výroba: - dřevěné šindele

Projektování a provádění: -vodohospodářské stavby -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod* -revitalizace vodních toků -rybníky a účelové nádrže -skládky odpadů včetně jejich asanace -krajinná ekologie -úpravy ploch -výstavby zeleně -lesnické a zemědělské rekultivace -geologie -vrtné práce ...

Montáž - rozvody vody, odpadů, ústředního topení, plynu - kotle - tepelná čerpadla - rozvody měření a regulace - rozvody vzduchotechniky - elektroinstalace. Revize - tlakových nádob - kotelen - zařízení plynu a elektro. Servis kotlů.

Práce: - klempířské - pokrývačské - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader Půjčovna: - nářadí

Truhlářství, tesařství, výroba nábytku Horní Slavkov. Práce truhlářské a tesařské: - krovy, ploty, dřevěné balkony, přístřešky pro auta ze dřeva. Výroba z masivu, dřevovýroba:: - nábytek - kuchyně - dřevěné schodiště - vestavěné skříně - dveře klasické i posuvné. Renovace a opravy nábytku.

Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč Práce: -vodoinstalační -topenářské -sádrokartonářské -obkladačské -podlahářské -elektroinstalační -plynařské

Práce: -elektromontážní.

Komunální energetika a služby. Teplo, voda, plyn a instalace na klíč. Kogerenerace.

Montáž - požární konstrukce Montáž - dřevodomy na klíč Prodej - tepelné izolace montáž - sádrokarton - minerální podhledy Obkladačské práce Stavební práce

Truhlářství JAZA vyrábí zakázkový nábytek na míru. Od kuchyní a vestavěných skříní až po zahradní sestavy včetně graf. návrhů interiéru a poradenství. Vše kvalitně a levně.

Tepelné izolace: -tepelné rozvody -výměníkové stanice -chladící zařízení -teplárenská zařízení -parovody a horkovody -vzduchotechnická zařízení -izolace potrubí a těles všemi druhy materiálů.

Prodej, montáž: -satelity. Oprava: -televize, videa. -DVD přehrávače. -rádia. Elektroinstalační práce.