Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Prodej, montáž: -plastová okna -předokenní rolety -garážová vrata -výsuvné markýzy -koupelnové zástěny. Zasklívání lodžií.

Naše společnost poskytuje služby v oblastech: - elektro práce - zámečnictví - zemní práce (bagr CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia+V3S). Naše služby: - doprava osobní a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - měřící činnost - pomocné práce - zámečnické práce - zapůjčení kontejneru.

Činnost: -geometické plány -mapové podklady -geodetické práce na stavbě -vytyčení pozemku.

Plyn, topení, voda, servis plyn.kotlů, plynorevize, zámečnictví.

Potřebujete provést revizi plynu? Obraťte se na odborníky! Provádíme revize tlakových nádob v Karlovarském a Plzeňském kraji. Provádíme revize plynu a PROPAN BUTANU pro firmy i soukromníky. Revize pro osazení plynoměru, opravy plynových zařízení a tlakových zařízení.

Rámování Výroba - razítka Tisk Vázání knih

Povrchové úpravy polotovarů pro automobilový průmysl. Stolařské a truhlářské práce, stolařství a truhlářství. Nákladní autodoprava do 3, 5, tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Zednictví, zednické práce. Realizace: - venkovní zpevněné plochy - oplocení - zateplení budovy, fasády - odvodnění domů, hydroizolace - opravy balkonů. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra. Zemní a výkopové práce.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Obrábění kovů. Soustružení. Frézování. Svařování, svářečské práce.

Nákladní autodoprava - vozy IVECO, TATRA, LIAZ: - tuzemská, vnitrostátní dorpava - zahraniční, mezinárodní doprava vozy. Zemní a výkopové práce - KOMATSU, UNC.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba, montáže: - ocelové konsrukce - zábradlí včetně nerezového - ploty, brány, branky. Opláštění a střechy průmyslových hal. Tesařské práce, tesařství. Pokrývačské práce, pokrývačství Klempířské práce, stavební klempířství. Pronájem nebytových prostor: - vytápěné i nevytápěné výrobní a skladovací ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Rekonstrukce, opravy: -střechy ploché -střechy sedlové -montáž krovu -hydroizolační system.

Zámečnictví: -montáž bezpečnostních zámků, přídavných zámků -výroba a montáž mříží dveří, vrat, plotů, bran, schodišť a zábradlí.

Pila, těžba dřeva. Prodej: - palivové dřevo, - stavební řezivo. Zemní práce. Autoservis.

Výroba nábytku: -kuchyňské linky -obývací stěny - schody, obklady -vybavení hotelových apartmánů, lékáren i ordinací. Nabídka čalounění. Truhlářské práce.

Stavební práce: -revitalizace panelových domů -zateplování -dodávka a montáž -plastova okna, dveře, rolety, žaluzie, parapety a markýzy -automatické dveřní systémy, vrata a brány -emní a výkopové práce -nástavby na domy.

Obkladačské práce. Rekonstrukce bytů. Rekonstrukce koupelen. Výstavba a rekonstrukce rodinných domků. Zateplování budov. Omítky, fasády. Izolatérství. Veškeré zednické práce.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Plynoinstalační práce Opravy - plynová zařízení i přístroje

Provádíme veškeré malířské a natěračské práce na objektech průmyslových a občanských staveb. Nabízíme také malování kancelářských prostor a chodeb a průmyslových objektů. Realizujeme interní a externí malby.

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - rozvoden a spínacích stanic VN, NN - průmyslových a distribučních transformačních stanic VN/NN - kabelových vedení NN, VN, telekomunikace - kabelových souborů - vzdušných vedení NN, VN - průmyslových rozvodů a elektroinstalací - elektroinstalací rodinných domků - projektování elektro - revizní ...

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Nabízíme: - zednické práce - výkopové práce - úklidové práce - malířské práce.

Ruční výroba zahradního nábytku z masivu - truhlářské práce na zakázku