Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Klempířství, pokrývačství, tesařství: -klempířské práce -pokrývačské práce šikmých střech -hydroizolace plochých střech -hydroizolace spodních staveb -hydroizolace balkonů a teras -montáž střešních oken -půjčovna lešení LAYHER -tesařské práce, krovy -hromosvody -opravy komínů.

Práce: -sádrokartonářské práce. -montáž kazetových podhledů. Včelařství, chov matek.

Dodání a montáž plastových oken. Zateplování fasád.

Kamenické práce - nové pomníky - čištění a opravy kamenné schody a podezdívky

Truhlářství, podlahářství

Vodoinstalatérství a topenářství. Dodávky, montáž, servis: -rozvody vody, kanalizace, t opení a plynu -ústřední vytápění a kotle -podlahové topení. Rekonstrukce, r evize: -kotelny -strojovny -výměníkové stanice. Rozvody - plast, měď, kov. Zajištění projektové dokumentace.

Stavební práce: -opravy a rekonstrukce -nová výstavba staveb pro průmysl a zemědělství -sanace betonových konstrukcí -zateplené fasády -rodinné domy na klíč.

Stavební, tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

Prodej - obklady, dlažba - sanitární keramika - hydroizolační systémy - stavební chemie - lepidla - spárovací tmely - nivelační stěrky - penetrační nátěry Řemesla, služby - obkladačské práce Půjčovna - ruční nářadí pro obkladače

Vývoj, výroba - zařízení pro výrobu betonu - cementová sila - míchačky - zásobníky kameniva Řemesla, služby - jeřábnické práce - rekonstrukce betonáren

Řemeslo: -malíř. Práce: -malířské -natěračské -tapetářské.

Montování stropních podhledů. Napínané stropy a stěny. Návrhy interiérů pro restaurace, diskotéky a bary.

Činnost: - ocelové, železné a hliníkové konstrukce na zakázku, - montáž rozvodů a klimatizačních systémů, - stavba strojů a zařízení, - sila a zásobníky, - železářství, - svařování, - výstavba, - elektroinstalace.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Zámečnictví a nástrojářství.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky. -skříně. -kancelářský nábytek. -postele. -schodiště.

Služby: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - práce zednické, obkladačské

Kominictví, služby: - revize - čištění komínů - vložkování - frézování

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -výškové.

Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru

Práce: -elektroinstalatérské -montáž hromosvodů. -elektrorevize. Dodávka, montáž: -garážová, průmyslová vrata. -brány.

Služby: - autobusová doprava vnitrostání, mezinárodní - nákladní autodoprava - opravy nákladních vozidel a autobusů - zemní práce - řezání asfaltu

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně - kuchyně - koupelnový nábytek

Práce: - malířské - tapetářské - natěračské - lakýrnické