Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Dřevovýroba. Výroba, montáž: -dřevěné šindele. Pořez dřeva: -trámy -latě -fošny -prkna -plotovky -palivové dřevo. Stavba krovů. Možnost odběru dřevěných pilin. Příjem zakázek na telefonu 775217577.

Malířství písma: -na sklo -na plexi -na plech -na umělé hmoty. Fasády. Fóliové písmo. Samolepící fólie. Samolepky. Velkoplošná reklama. Polepování: -automobily -výlohy. Aranžérské práce. Pískování skla, porcelánu atd. Reklamy na autoplachty.

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

Práce: -zámečnické -klempířské.

Práce: -lakýrnické -natěračské -malířské. Služby: -nátěry fasád, střech a konstrukcí. Úpravy: -italské nástřiky OIKOS.

Prodej: -kompletní zahrádkářský sortiment -semena -hnojiva -sazenice -postřiky -umělé květiny -keramika -nářadí -zahradní technika -sekačky, vyžínačky -postřikovače -vodní čerpadla. Půjčovna: -čističe na koberce a čalouněný nábytek KARCHER -provzdušňovač trávníku -válec na trávu -postřikovače ...

Práce: -zámečnické -svářečské -montážní -zednické -opravárenské Malá letní restaurace

Práce: -instalatérské -zámečnické.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Truhlářství: -zakázková výroba a prodej -nábytek pro hotely, banky, obchody, kanceláře a restaurace.

Elektrikář Karlovy Vary Elektroinstalace ( i opravy ) v bytech, kancelářích, chatách a chalupách Opravy elektroinstalace i mimo pracovní dobu Provádím tyto práce: Elektroinstalace: Provádím elektroinstalace (i menšího rozsahu), opravy a úpravy elektroinstalací v bytech, rodinných domech, chatách a kancelářích. Odstraňování poruch: V ...

Zámečnictví -zámečnické práce

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Kamenické a stavební práce. Řezání, tvarování a konečná úprava ozdobného a stavebního přírodního kamene.

Vodoinstalatérské práce. -instalatérské práce.

Instalace a servis plynových kotlů.

Elektromontáže, elektroinstalace. Instalace: -silnoproudé od 1000 V -slaboproudé. Montáže: -telefonní rozvodny -televizní rozvodny pozemské, satelitní -zabezpečovací systémy -protipožární systémy -EPS, EZS -kamerové systémy -ozvučení. Revize: -elektrická zařízení. Montáž, revize hromosvodů. Instalace datových sítí.

Podlahářství, -prodej, pokládka parkety včetně ostatních krytin -hobra, PVC, linolea, plovoucí podlahy, laminové podlahy.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -výroba ocelových konstrukcí -konstruktérské práce -montážní práce -opláštění. Opravy a renovace strojů a zařízení.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Revize plynových zařízení.