Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Provádění staveb: -sanita - obkladačské práce -tvorba technických dokumentací -vodoinstalační a topenářské práce -kovovýroba -zámečnictví a montáže -krovy, pergoly a drobné dřevěné stavby -hydraulika a pneumatika -výroba nábytku a kuchyňských linek.

Nabízíme kompletní rekonstrukce střech, nové střechy, klempířské práce, výškové práce, sundávání sněhu ze střech. Klempířské a pokrývačské práce. Provádíme jak rekonstrukce stávajících střech, tak i montáž na novostavbách a to ze všech materiálů dostupných na trhu v lokalitě, druhu stavby a finančních možnostech stavitele. Pro další ...

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Sklenářství. Sklenářské práce. Pohotovostní služba: -tel.604830210

Nákup, prodej a opravy: -starožitný nábytek -výroba replik -broušení a odstraňování starých nátěrů.

Stavební firma: -klempířské a pokrývačské práce Dodávka a montáž: -střešní krytiny na šikmé a ploché střechy -hydroizolace plochých střech a základových desek -zednické práce.

Zednictví -zateplaováno budov -sádrokartony

Topenářské práce Vodoinstalační práce - autorizovaný servir pro Karlovarský kraj vodovodních baterií HANSA a ORA

Výstavba, realizace: - novostavby rodinných domů, sruby - pozemní komunikace - asfaltové, betonové, dlážděné. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra - zateplování menších komerčních objektů a bytových domů. Práce: - zemní a výkopové práce - nespecifikované práce prováděné dle dohody stavební mechanizací - síťování - zakládání ...

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Přípravné práce pro stavby Provádění staveb. Demolice, odstraňování staveb. Zemní, výkopové práce.

Izolatérství - tepelné izolace, hydroizolace střechy. Zednictví. Přípravné a dokončovací stavební práce. Lité anhydritové a cementové podlahy, polystyrénbeton. Pokládka polystyrénu, stěrkování a broušení podlahy.

Přípravné a dokončovací stavební práce: - bourací, demoliční práce - zemní práce pomocí stoje UNC 060.

Realitní činnost. Zprostředkování, prodej: - rodinné domy - byty - stavební pozemky. Truhlářství, podlahářství. Výroba: - kuchyně, kuchyňské linky. Ve spolupráci se společností Technorol s.r.o. nabízíme prodej: - plastová okna a dveře značky VEKA.

Máte-li zájem o jakoukoliv atypickou zámečnickou práci či kovovýrobu, jsme tady pro Vás! Mezi naše činnosti patří zámečnické práce a kovovýroba. Nabízíme výrobu nerezových atypických konstrukcí, zábradlí, schodišť, skleněných příček, posuvných dveří s kompletním nerezovým kováním a mnoho dalšího. Atypickou výrobu provedeme dle požadavku ...

Elektromontážní práce, elektromontáže. Revize elektrických zařízení budov, spotřebičů a hromosvodů - elektrorevize.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba s použitím nerez oceli. Vývoj, výroba: - vybavení golfových hřišť - zámečnické prvky podle potřeb klienta.

Kominictví. Kominické práce: - revize, kontrolní prohlídky, čištění, vložkování a frézování komínů - vložkování továrních komínů. Výstavba: - volně stojící vysoké komíny včetně projektů.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - dřevěný nábytek - čalouněný nábytek - sedačky. Výroba čalounických výrobků. Čalounické opravy u zákazníka doma. Podlahářství, podlahářské práce. Pokládka: - plovoucí podlahy Stavba, realizace: - pergoly a dřevěné přístřešky, zastřešení.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování ...

Výškové práce horolezeckou technikou -spárování panelů -zednické práce-natěračské práce -kácení stromů

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Elektro-montážní činnost: -veřejné osvětlení -venkovní osvětlení -pronájem montážních plošin -vyhledavaní kabelových poruch.