Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: - inženýrsko - geologický průzkum - laboratorní rozbory zemin - penzion

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -montáž tepelná čerpadla. -montáž solárních panelů.

Práce: -zemní -výkopové -síťové přípojky -základy -bazény -okopy domů-hydroizolace, drenáže -opěrné zdi -jímky -terénní úpravy -realizace základových desek -realizace zahradních jezirek -demoliční a bourací práce -výstavba zpevněných ploch a zamkové dlažby Služby: -veškerý dovoz a odvoz st.materialů

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek. -okna, dveře.

Práce: -zemní -výkopové -inženýrské sítě -rovnání zahrad a pozemků -demolice -zimní údržba komunikací -výstavba a oprava chodníků a komunikací -dlažičské práce -zahrady na klíč -odvodnění nemovitostí a pozemků -výstavba, obnova rekonstrukce a odbahnění rybníků

Stavby, výstavba, práce: -RD na klíč -průmyslové stavby -ČOV -inženýrské sítě -rekonstrukce -oplocení Práce: -zateplení, izolace -dlaždičské -elektroinstalační -zemní

Velkoobchod, prodej: - instalatérský a topenářský materiál Provádění plynařských prací

Výroba kuchyňských sestav, kancelářského nábytku, vestavěných skříní i atypických výrobků včetně návrhů.

Zakázkové truhlářství. Truhlářské práce. Výroba z masivního dřeva: - oken a dveří - interiérového nábytku - do ložnice, obývacího a dětského pokoje - schodiště, zábradlí - postele - venkovní ploty, brány. Opravy, renovační nátěry, zasklívání - okna, dveře.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Stavební práce: - výstavba RD - rekonstrukce - elektroinstalace - zámečnické práce - sádrokartony

Zámečnictví. Výroba, oprava, servis: -ocelové konstrukce -brány -schodiště

Elektroinstalační práce: -telefonní a datové rozvody Dodávka, maloobchod, prode, oprava, servisj: -komunikační systémy ALCATEL, SIEMENS, PANASONIC

Truhlářské práce: -okna -dveře -vrata -schody -postele -komody -venkovní stavby

Montáž: -protipožární ucpávky HILTI -domovní telefony Revize, řemesla: -elektroinstalační práce

Obkladačské práce Zednické práce - omítkářské práce Úprava terénů a zahrad Údržba domů a okolí Návrhy postupů oprav a údržby

Zámečnictví. Řemeslo: -zámečník -zámečnické práce.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -koupelnový nábytek -nábytek na míru. 3-D návrhy interiérů na PC**.

Stavební činnost. Provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací a jejich odstraňování. Stavby: -inženýrské -bytové -občanské -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: -stavby -koupelen. Zemní práce. Opravy staveb.

Kompletní realizace střech: -klempířské a pokrývačské práce -rekonstrukce stávajících střešních krytin -demontáže starých a montáže nových střešních krytin -opravy bednění a krovu -výroba klempířských prvků.

TESAŘSTVÍ Viktor Kajaba Provádíme tesařské a pokrývačské práce, výrobu a montáž dřevěných konstrukcí, dřevostavby rodinných domů Two by Four, montáže a opravy střešních plášťů.

Práce: -zednické -malířské -lakýrnické -tapetářské -nátěry a zateplování fasád -francouzské nástřiky + nátěry -umělé mramory - stěrky. Prodej: -fasádní barvy, penetrace -protipožární ochrana staveb. Vzorkovna nástřiků.