Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Dodávka a výstavba: -protihlukové stěny v okolí silnic, dálnic a průmyslových prostor -protihlukové systémy prosklené -protihlukové stěny betonové (liadur) -protihlukové stěny dřevěné (u některých typů je možná recyklace) -protihlukové stěny hliníkové.

Drobné stavební práce. Realizace: - lité podlahy - podlahové topení. Prodej, dodávka: - stavebního materiálu.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Geodetické a důlně měřičské práce: - zaměřování polohopisu a výškopisu - vytyčování staveb - zaměřování inženýrských sítí a přípojek - vytyčování hranic pozemků - dělení pozemků - zaměřování skutečného provedení staveb - geometrické plány po rozestavěné či nové stavby - geometrické plány na věcná břemena.

Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Provádění výškových a zednických prací.

Práce: -pokrývačské -zateplování plochých střech, střešních plášťů -střešní hydroizolace -podlahářské: -pokládka - plovoucí podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Firma SEA Zlín s.r.o se zabývá výrobou kotlů a rekonstrukcí kotelen - komplexní dodávka, montáž a servis. Jako Zlínská firma s dlouhodobými zkušenostmi se zabýváme rekonstrukcí kotelen, včetně dodávky a montáže tlakových zařízení, plynových rozvodů a plynovodů. Jsme certifikovaní specialisté na výrobu kotlů ...

Sklenářství. Veškeré sklenářské práce: - zasklívání oken - řezání, vrtání skla. Výroba: - skel na míru - zrcadel - sprchové kouty. - interiérové i exteriérové prvky ze skla - obklady, zábradlí

Sklenářství: - zasklívání-zrcadla na míru - broušení a vrtání - izolační dvojskla - sprchové kouty. - přístřešky z lexanu.

Sklenářské práce: -řezání, broušení skla -lepení skel a zrcadel -montáž zrcadel i skel v interiérech -vrtání otvorů -výroba skleněného nábytku -pískování -zasklívání.

Společnost Gasedo - Martin Dolanský Zlín provozuje eshop detektor-shop.cz, kde můžete objednat profesionální detektory plynu. Využijte možnost pronájmu - zapůjčíme spolehlivý osobní detektor plynů pro profesionální použití v oblasti, kde hrozí nebezpečí při práci s výbušnými či jedovatými plyny nebo nedostatek kyslíku. Také provádíme revize ...

Práce sklenářské: -zasklívání, řezání, broušení, vrtání skla -lepení skel. Výroba ze skla: -akvária -terária -zrcadla -autozrcátka (zpětná zrcátka) -skleněné skříně -výstavní skříně -vitríny -izolační dvojskla, dvouskla -DITHERM vakuovaná skla -polystyrénové rohy na akvária. Rámování: -obrazy.

Sklenářství. Práce: - opravy poškozených skleněných výplní - zasklívání oken, výloh, dveří i v domácnostech - lepení zrcadel - terária, akvária - dvojskla - broušení a vrtání skel a zrcadel.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Strojní mechanizace. Zemní a výkopové práce na klíč pro firmy i soukromníky. Terénní, svahové úpravy pozemku. Autodoprava sypkých hmot - dovoz štěrku, písku a kameniva. Autoservis. Opravy: - mechanických závad, opotřebení: - opravy brzd, rozvodů - výměny filtrů, náplní.

Hodinový manžel: - nejrůznější práce, opravy a služby pro domácnosti i firmy - k dispozici 24 hodin denně.

Výroba, realizace: -střechy -dřevěné vazníkové konstrukce, krovy Rekonstrukce: -plochých střech panel. domů -střech a nádstaveb panelových domů, skladů, sportovních střech. Práce: -tesařství. Výroba: -střešní konstrukce -dřevostavby.

Prodej, vzorková prodejna, maloobchod: -plovoucí podlahy: QUICK STEP-UNICLICK, PARADOR, KRONO, ALSAFLOOR, TARKETT, MAGNUM -dveře - interiérové z masivu, folie, dýha SAPELLI, fólie KRONODOOR -stropní podhledy THERMATEX -drobný materiál a nářadí pro sádrokartonáře RIGIPS, KNAUF a podlaháře -doplňky SOUDAL, HACO, BRILUX ...

Firma REMO CZ Tlumačov, s.r.o. vyrábí a dodává jeřáby a zdvíhací zařízení. Jsme zaměřeni především na výrobu jeřábů mostového typu a jeřábů konzolových nebo sloupových. Vyrábíme nové jeřáby a řešíme také jejich rekonstrukce a generální opravy. Výroba: - mostové jeřáby, mostový jeřáb - portálové jeřáby, portálový jeřáb - sloupové, konzolové ...

Práce: -zámečnické -svařování TIG a CO2 -dělení materiálu na pásové pile -ohýbání plechu -obrábění kovů -mechanické leštění a broušení. Výroba z nerezu a oceli: -zábradlí, mříže, schody, schránky.

Stavební, zednické práce. Obklady koupelny, dlažby. Rekonstrukce domu, bytu, chalupy. Přestavby bytových jader, koupelny, sklepu. Sádrokartony. Ruční omítky, malování. Výstavba garáží.

Kovovýroba, výroba: -stavební zámečnické výrobky -strojní výrobky -svařování -dělení materiálů: -řezání, stříhání, ohýbání plechů -zakružování a stáčení trubek a profilů -lakování Kovoobrábění.