Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Práce: -stolařské, stolařství. Výroba: - interiéry obchodů, - stoly, - dětské a obývací pokoje, - postele, - chodby, skříně, - kuchyně, - dveře, schodiště, - venkovní exteriéry, - úly.

Zámečnictví, zámečnická výroba, servis: - manipulační technika: - skladové vozíky - manipulačních vozíků. Prodej: - paletové vozíky. Výroba: - 60 druhů rudlů - atypické vozíky dle výkresu nebo vzorku.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

Instalatérství. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Stavební činnost. Výstavba rodinných domů: - zděné domy - dřevostavby - monolitické stavby.

Opravy: - hřídele - závitů - oprava poškozených částí převodovky - poškozených ozubených kol. Renovace strojních součástí. Svařování hliníku, nerezu, litiny. Svařované konstrukce. Aplikace tvrdonávarů. Zakázková zámečnická výroba. Konstrukční činnost.

Stolařské práce. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku): -kuchyňské linky, kuchyně -obývací stěny, ložnice, dětské pokoje -vestavěné skříně -eurookna -vstupní i interiérové dveře z masivu -schodiště.

Komplexní malířské a natěračské práce pro Vás zajistí firma Pavel Slovenčík. Provádíme výmalbu bytových i nebytových prostor, protipožární nátěry, nátěry fasád, konstrukcí, oken a také dveří. Sídlíme na adrese Školní 1300, Otrokovice, okres Zlín. Práce, řemeslo: - malíř, malířské - natěrač, natěračské. Služby: - malování, výmalba bytové ...

Instalatérské práce a stavební činnost. Rekonstrukce koupelen a bytových jader na klíč. Vodo topo plyn. Solární ohřev TUV. Výkopové práce minibagrem Spider SN-11 Prodej, rozvoz instalačního materiálu (bojlery, kotle, baterie, potrubí, vany, sprchové kouty, obklady, dlažby) Zednické a obkladačské práce.

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...

Truhlářství, podlahářství. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, komody.

Práce: -malířské a natěračské -dekorování interiérů a exteriérů -speciální malířské dekorační techniky: -imitace štukatérských výzdob -imitace mramorů, granitů ... -imitace keramických obkladů -imitace dřev. Návrhy na PC.

Zednictví. Obklady a dlažby. Zateplené fasády, dekorativní omítky. Montáže sádrokartonu.

Pokrývačství, tesařství

Služby: -filtrace, regenerace, úpravy vody. Chemické čištění: -usazeniny, vodní kámen: -ústřední topení -vodovody -klimatizace. Výroba, prodej: -filtrační regenerátory cirkulačních kapalin a odpadních vod.

Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Kovoobrábění. CNC výroba: - obrábění - frézování - broušení - obrážení. Výroba: - jednoúčelových strojů a zařízení.

Ostraha majetku, osob. Správa a údržba budov. Zednické, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Taxi služba - 775412775

Práce: - kompletní stavební práce: - hloubkové zakládání staveb, vrtané piloty, - dopravní a vodohospodářské stavby, - protihlukové stěny, - údržba silnic, - zemní práce, - studny.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Kontejnerová doprava. Provádíme dovoz sypkých materiálů - písek, štěrk, zemina. Odvoz stavební suti včetně uložení na skládku. Zemní práce. Přistavení kontejnerů.

Prodej, dodávka, montáž: -kovové hliníkové a ocelové podhledy a obklady budov -provětrávané fasády ALUCOBOND FORMAL -sádrokartony -minerální podhledy.

Malířství a natěračství. Drobné stavební práce.