Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Pokládka podlahy: -dřevěné -parketové -plovoucí. Sportovní podlahy.

Čerpací technika. Studny. Úprava vody. Automatické závlahy.

Instalace, montáž: -vodoinstalace z plastu, měďi, pozinku -svařování odpadního potrubí Gerberit -topení podlahové a ústřední -plynoinstalace. Montáž, opravy, revize, zkoušky: -vyhrazená plynová zařízení. Montáž, servis: -plynových, kondenzačních kotlů - DESTILA, PROTERM, TERMONA, VIADRUS, QUANTUM, JOHN WOOD.

Dodávka, montáže, instalace, revize: -silnoproudé elektromontáže, elektroinstalace -přípojky k RD a podnikatelským objektům -rozvody VN, NN -kompenzační rozvaděče. Realizace, rekonstrukce: -veřejné osvětlení -trafostanice. Oprava, revize: -transformátory VN, NN Projekce elektro.

Stavební firma. Výstavba, stavby, stavba: - inženýrské sítě se zaměřením na vodovody, kanalizaci: - materiál PVC, HDPE, sklolaminát HOBAS, litina, kamenina, beton. Rekonstrukce, opravy, oprava, přestavba: - stávající vodovodní a kanalizační řády a potrubí, vodovodů, vodovodních řádů, kanalizací. - staveb inženýrských ...

Dodávka, montáže, instalace: -vyhrazená plynová zařízení: -plynovody a přípojky -regulační stanice plynu -topení z plastů, oceli a mědi -výstavba - teplovody a horkovody z předizolovaného potrubí. Rekonstrukce: -kotelny a výměníkové stanice. Práce: -komplexní plynofikace měst, obcí včetně projekce -domovní ...

Služby: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody - revize - opravy elektrických a elektronických zařízení - kamerové a zabezpečovací systémy - domovní telefony - montáž a servis televizní a satelitní techniky.

Klempířské a pokrývačské práce: -rekonstrukce střech -okapové systémy -oplechování fasád, komínů.

Instalatérské práce: - vodoinstalační - instalace vody - topenářské práce - topení

Prodej a servis svářecí techniky - svařovací stroje MIG/MAG, MMA invertory - elektroinstalace.

Společnost MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína se jako autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ zabývá výrobou vestavěných skříní a kuchyňských linek. Specializuje se výrobu nábytku na míru a samostatné i posuvné dveře především do soukromých interiérů, pro administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení. Hlavní činnosti společnosti ...

Stavební firma. Komplexní stavební práce: -rekonstrukce objektů -výstavba půdních bytů -realizace opáštění hal -sádrokartonové systémy -prodej komponentů suché výstavby a zateplovací systémů.

Zateplování domů. Přípravné práce. Výměna balkonů. Výměna oken a dveří.

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační: -opravy stoupaček -zdravotní instalace: -rozvody teplé, studené vody, odpadů, bojleru -TOPO, topenářské: -dodávka, montáže - topné systémy, kotle.

Člen společenství IMOS invest s.r.o. . Služby: -MaR* měření a regulace -průmyslová automatizace -monitoring přehrad, tunelů aj. staveb -dálkové přenosy -dálkový monitoring a řízení po síti Internet -řídící systémy na bázi PLC i IPC. Elektromontáže.

Truhlářská výroba. Komplexní dodávka celých interiérů: - interiérové vybavení bytu - hotelový nábytek. Služby architekta, designera. 2D a 3D vizualizace. Odvoz starého nábytku.

Kominické služby včetně frézování a vložkování komínů. Kominík. Revizní technik spalinových cest. Stavby krbů. Instalace krbových vložek.

Firma AH podlahy realizuje pokládku litých, betonových a průmyslových podlah. Dodává vsypové a samonivelační podlahy, na které aplikuje strojní hlazení povrchu nebo protiskluzové zdrsnění kartáčováním. Provádí řezání a tmelení dilatačních spár, opravy a sanace betonových podlah.

Vnitřní a strojní omítky: - jednovrstvé, štukové, sádrové.

Kamenické práce. Realizace: - náhrobky, krytí, rámy, obložení rámů. Žula dle výběru. Písmo - zlato, stříbro. Prodej: - lampičky a další doplňky dle katalogu.

Fotovoltaické elektrárny. Provádění návrhů a realizace systémů. Elektromontáže, silnoproudé instalace. Hromosvody - návrhy, realizace, opravy. Revize elektrických zařízení.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytku z lamina (na přání i z masivu) -kuchyně, kuchyňský nábytek Vzorkovna: -Zlín ul. Nerudova 158 (nad záchranou službou v Prštném) tel/fax 577 018 261 mobil: 731 314 430. Výroba: -Paseky 600, 763 11 ZLÍN 11 Želechovice nad Dřevnicí tel.:577 900 ...

Práce: -malířské, malování, malby interiéru -malíř -benátské štuky - nátěry fasád.

Stolařství zakázkové, truhlářství, výroba, montáž: -nábytek všeho druhu do interiérů, kanceláří, firem, restaurací, barů, aj. -kuchyňské linky (laminované, profilové i dřevěná dvířka) -vestavěné skříně -koupelnový i jiný atypický nábytek -dřevěná okna, EURO okna -EURO dveře včetně zárubní: -vchodové, interiérové ...