Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Společnost Vlk - stavební Zlín-Březnice má více než 15 let praxe ve stavebnictví v oboru pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb. Realizuje inženýrské sítě, vodovodní a kanalizační přípojky k rodinným domům včetně ČOV. Dále se zaměřuje na základové desky, zpevněné plochy - chodníky, komunikace. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.

Společnost EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice se zaměřuje na kompletní stavební práce se zaměřením na stříkané izolace. Pro zateplení střechy, podkroví i celé stavby se využívá stříkaná PUR pěna - pěnová izolace.

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.

Kovárna a zámečnická dílna. Výroba: - plotů, brán, mříží - regálů - stojanů na květináče a květinových závěsů - zásobníků na dřevo - kotevnich patek pro stavbu pergol, verand a přístřešků.

Revizní technik elektro: E1A pro zařízení bez omezení napětí v prostorách bez nebezpečí výbuchu a hromosvody E1B pro zařízení bez omezení napětí v prostorách s nebezpečím výbuchu a hromosvody Autorizovaný technik kategorie TT00 - Technologická zařízení staveb

Stavební práce: -montáže půdních vestaveb -rekonstrukce bytových jader -zednické práce -pokládka podlah.

Interier centrum: - realizace a návrhy interiérů - typizovaný i atypický bytový nábytek - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně. Stolařství, truhlářství.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Zámečnictví a kovovýroba. Ocelové haly včetně opláštění. Ocelové konstrukce - schodiště, mosty a lávky, billboardy, zastřešení.

Provádíme elektromontážní práce ve všech oborech: - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Veřejné osvětlení - Slaboproudé rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Inteligentní domy.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí, stavební práce a zámečnictví. To vše v rámci svým služeb nabízí pan František Hořák. Naše firma se zabývá poskytováním služeb v oblasti kovovýroby a také stavebnictví. Zaměřujeme se zejména na výrobu a montáž ocelových i železobetonových konstrukcí, kovových výrobků a také zámečnické práce. Součástí ...

Zateplování rodinných domů zateplovacím systémem PAULÍN. Sádrokartonářské práce, rekonstrukce koupelen, stěrkování vnitřních omítek, rekonstrukce "baťové zástavby" včetně zateplení a obložení cihelným páskem.

Výroba konstrukcí rámů. Zámečnické práce: -svařování hliníku metodou tig-wig - výroba posuvných samonosných bran, konstrukcí a rámů. Opravy dílů z hliníkových a hořčíkových slitin..

Firma Petr Novotný se sídlem v Otrokovicích v okrese Zlín se zabývá veškerými stavebními pracemi. Provádíme hrubé stavby od základové desky až po střechu domu. Dále také rekonstrukce domů, bytů a bytových jader. Součástí naší činnosti jsou také montáže sádrokartonu a obkladačské práce. Naše činnost: - stavební práce - hrubá stavba - ...

Malířství: - práce malířské - malby a nátěry v interiéru a exteriéru

Návrhy, 3D vizualizace a virtuální realizace interiérů na PC. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba, montáže: -nábytek z lamina na míru: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavné skříně, předsíňové stěny -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -koupelnový nábytek -kancelářský nábytek -nábytek restauračních ...

Služby, realizace: - lité podlahy - lité potěry anhydritové i cementové - tepelně izolační a vyrovnávací vrstvy podlah - lité výplňové směsi – pěnobeton, polystyrenbeton - samonivelační stěrky, tenkovrstvé potěry - rekonstrukce povrchů garáží a technických prostor, odolné syntetické nátěry - stěrky, hydroizolace interiérových podlah

Zámečnictví, kovářství. Práce: -zámečnické -kovářské -umělecké kování. Zakázková výroba, kovovýroba: -zábradlí, mříže, ploty -brány -krbové mřížky, nářadí -svícny. Kutí, ostření: -motyky -sekáče -sekyry.

Instalatérské práce: - vodoinstalace, instalace vody - topenářství, instalace topení. - plyn.

Drobné zednické práce a řemeslné práce. Údržba nemovitostí. Údržba zahrad.