Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kominictví. Demolice původních starých komínů. Výstavba komínů. Rekonstrukce, frézování, vložkování komínů. Kotlíkové dotace.

Zámečnická výroba, kovoobrábění

Stavební firma ALSPO ZLÍN je odborníkem ve stavebnictví. Zajišťujeme komplexní dodávky staveb, dopravní, pozemní a inženýrské stavby, výstavby a rekonstrukce budov či jejich zateplování v České Republice i na Slovensku. Také vám poradíme v oblasti stavebnictví. Firma je držitelem certifikátu jakosti -ISO 9001:2001 -ISO 14001 -OHSAS ...

Realizace na klíč, montáž: -obklady a dlažby -krby, kamna, krbová kamna Rekonstrukce: -bytová jádra -koupelny -půdní vestavby -stropy THERMATEX -sádrokartony.

Autodoprava - minibagr: - zemní a výkopové práce - teréní úpravy - hloubení bazénů a jezírek - vrtání patek - přistavení kontejnerů - dovoz stavebního materiálu - odvoz suti, zeminy, odpadu. Přeprava strojů do 3, 6 t.

Izolace: - staveb, - střech, - bazénů, - balkonů, - teras. Hydroiziolace. Tepelné izolace, zateplení. Izolace proti chemickým látkám

Truhlářství, stolařství. Stálá nabídka: - konstrukce na dětské hřiště - na houpačku a skluzavku - pískoviště - zahradní houpačka - počítání hrou, interaktivní válec pro děti - společenská hra Kuub - postel na míru - podložka, stojánek pro telefon - jídelní židlička, učící věž pro děti - nosič na piva - kurník - truhlíky z ...

Prodej : - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné - QUICK STEP, KAINDL. Pokládka: - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné.

Kamenictví.Kamenosochařství. Práce: -kamenické -kamenosochařské. Výroba: -urnové hroby, jednohroby, dvojhroby, -žulové pomníky -krycí desky.

Kompletní dodávky střech. Montáž hromosvodů. Zednické práce. Odvoz sutí.

Stavba: -vodní díla -čistírny odpadních vod -provádění inženýrských sítí Čistění: -kanalizace, studny Služby, provádění: -vrtaní protlaků

Práce: -kamenické, kameník -kamenosochařské. Výroba: -nové pomníky -veškeré výrobky z přírodního kamene -náhrobky -hroby. Služby: -rekonstrukce stávajicích pomníků.

Společnost RM GAS, s.r.o. se již od roku 1996 zabývá výstavbou vodovodů, plynovodů, kanalizací, kotelen a regulačních stanic, instalacemi podlahového topení, vytápěním budov, prováděním přípojek a domovních instalací a dále také zemními a výkopovými pracemi a recyklací suti. Montáže, dodávka, rekonstrukce: -vodo, topo, plyn -vodoinstalace ...

Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavba, výstavba, rekonstrukce: - průmyslové stavby na klíč. Komplexní stavební práce na klíč: - stavební úpravy - rekonstrukce krovu a střešní krytiny - fasády - plynofikace - výměna oken - obklady a dlažby - chodníky, hřiště.

Stavební firma. Generální dodávky staveb. Certifikáty: - ČSN EN ISO 9001 - ČSN EN ISO 14001 - OHSAS 18001. Stavba, výstavba, provádění, realizace, změny, odstraňování: Stavby na klíč: - průmyslové - občanské - bytové. Dodávka a montáž: - sádrokartonové konstrukce - tepelné a zvukové izolace. Pobočky: Kancelář Praha ...

Prodej a montáž alarmů do bytů, rodinných domů i kanceláří. Servis a zapůjčení alarmů. Provádění slaboproudých elektroinstalací. Nabídka služeb v informačních technologiích - poradenství, instalace, odvirování, záloha a záchrana dat, správa sítí.

Práce: -klempířství, klempířské ze všech druhů plechů: -měď (Cu), pozink, titan, zinek -pokrývačství, pokrývačské: -všechny druhy střešních krytin -ploché a šikmé střechy včetně zateplení. Poradenství: -v uvedených oborech. Pozáruční servis: -ploché střechy.

Renovace, rekonstrukce, úpravy a výstavba interiéru i exteriérů.

Věnuje se interiérovým a exteriérovým úpravám, jako jsou sádrokartonové podhledy, drobné stavební práce. nabízí ruční kovářšké práce (plotky, brány, dekorační předměty). Provádí malby a nátěry fasád, bytů a domů. Přeprava až šesti osob např. na letiště nebo menších kusových zásilek vozidlem Mercedes Vito.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realizace koupelen

Zhotovujeme projektové dokumentace ze všech oblastí silnoproudé elektrotechniky.

Odborné čištění studní, ošetření a renovace studny.

Rodinné domy na klíč Rekonstrukce budov Obklady, dlažby Zateplení fasád Sádrokartony Kompletní zemní práce Inženýrské sítě, přípojky Venkovní zpevněné plochy Půdní vestavby Střechy

Návrh, výroba, montáž, instalace, prodej: -zrcadlové stěny -zrcadla: -fasetování -broušení -pískování. Maloobchod, prodej: -koupelnové doplňky firmy ELLUX.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...