Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zednictví. Montáže velkoformátových obkladů a dlažeb. Montáže: - podlahového topení BEKOTEC-THERM - elektrického topení DITRA-HEAT - moderní LED – technologie osvětlení. Komplexní řešení terasy či balkonu.

Plynové kotle do 50 kW i nad 50 kW značek Viessmann a Wolf. Záruční a pozáruční servis, uvedení do provozu a roční prohlídky (květen-červenec). Poruchová služba: 777583549 .

Provádíme rekonstrukce koupelen, rozvody vody, odpadů a topení, drobné opravy, montáže zařizovacích předmětů včetně zajištění materiálu.

Kompletní slaboproudé a silnoproudé elektro práce. NON STOP elektro havárie - havarijní služba. Zabezpečovací technika. Kamerové a dohlížecí systémy. Anténní rozvody ( STA / SAT / TV ). Domovní zvonky a videozvonky. Přístupové systémy, evidence pohybu osob, docházkové systémy. Telekomunikace. Audio technika a ozvučení. Datové ...

Stolařství. Zakázková výroba interiérového nábytku na míru: - kuchyňské linky - vestavné skříně - stoly - dětské a obývací pokoje - postele - šatny - koupelnový nábytek.

Firma Marek Vidlák se zabývá profesionální péčí o dřeviny. Arboristice se věnuji již řadu let a zajišťuji mimo jiné rizikové kácení stromů, sečení trávy či údržbu zahrad. Provádím také čištění kopaných studní. Služby: - arboristika - péče o dřeviny - rizikové kácení stromů - řez stromů - výsadba stromů a zahrad - sečení trávy - ...

- ořezy a rizikove kácení stromů -práce ve výškách s použitím horolezecké techniky: - opravy, nátěry fasády, střechy, konstrukcí - čištění ploch ve výškách - čištění a nátěry okapů - mytí oken - odtraňování, shoz sněhu, rampouchů - instalace reklamy, zábran proti ptactvu.

Malířské, natěračské práce.

Servis plynových zařízení, elektrospotřebičů

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, prodej: - stolařské a truhlářské materiály, stolařského a truhlářského materiálu - velkoplošných materiálů - velkoplošných laminovaných desek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - dřevovláknité desky (surová DTD, dýhovaná DTD, MDF surová) - překližka, překližek, překližky - laťovka, ...

Služby: - elektroinstalace - revize - návrh, dodávka komplexní elektro zařízení, technologie měření a řídící systém.

Montáže, instalace, revize: -elektrická zařízení bez omezení napětí -zařízení rozvoden a trafostanic. Oprava: -transformátory. Projektování: -rozvodny -řídící systémy. Měření termovizní kamerou.

Malířství. Malování interiérů: - bytů, pokojů, kanceláří. Opravy bytových omítek. Nátěry: - oken, radiátorů...

Provádění: -tepelná izolace a hydroizolace polyuretanovou pěnou: -svislé a vodorovné konstrukce (střechy) -nádrže a chladící boxy -výplně dutin polyuretanovou pěnou. Výroba: -výrobky z tvrdé polyuretanové pěny.

Výroba nábytku na zakázku, kuchyňské linky, kancelářský nábytek. Provozovna: Areál Svit 64.budova, 5.patro.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Stavební firma se zaměřením na pozemní stavitelství. Výstavba: - občanské, bytové stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Zateplování budov. Alternativní energie - montáž: - tepelná čerpadla - solární kolektory - zásobníky teplé vody Práce vodo - topo.

Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce všeho druhu. Opravy a rekonstrukce: - pokovení zkorodovaných ocelových zámečnických a klempířských konstrukcí - hydroizolace plochých střech včetně nátěrů - sanace betonových konstrukcí - zateplovací termoizolační stěrky TK therm 3.tisíciletí, včetně nátěrů - venkovní ...

Stavební firma. Zateplování fasády: - rodinné domy - bytové domy.

Práce: -sádrokartonářské -zateplování budov PAULÍN, STOMIX -dekorační omítky -obklady koupelen -bytová jádra -opravy komínů -zelená úsporám.

Práce, realizace, rekonstrukce: -koupelny -obkladačské práce, dlažby -domovní instalatérské práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -solární systémy.

Kominictví - působnost ve Zlínském kraji. Revize komínů. Kontrola, čištění komínů - pro kotle na tuhé paliva, plynové kotle, krbová kamna a krby. Stavby komínů. Sídlo: - Praha 4 - Chodov 149 00, Majerského 2034/13.

Čištění kanalizací a odpadů strojově tlakovou vodou. Zajišťujeme služby ve Zlíně a okolí.