V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Provoz poradny pro rodinu a mezilidské vztahy.

PhDr. Michaela Cyprichová provozuje pedagogicko-psychologickou poradnu.

Mgr. Tomáš Řiháček se zaměřuje na psychologické poradenství a poradenství týkající se informačních technologií a softwaru.

Profesionální certifikovaný kouč ICF, lektor, psycholog.

Mgr. Ing. Valéria Kolcunová se zaměřuje na nutriční a psychologické poradenství.

Mgr. Petra Kubíčková se zaměřuje na psychoterapie, poradenství, rozvodovou problematiku, na závislosti, sebezkušenost a osobnostní růst a na další oblasti.

Služby: - individuální psychoterapie a psychologické poradenství pro dospělé - antistresové programy, relaxace - hypnóza.

Služby: - psychologické poradenství - rodinné, rodičovské a vztahové poradenství

Mgr. Václav Petráš zajišťuje sportovně-psychologické poradenství, mentální přípravu sportovců a týmů.

Terapie které vám pomáhají se zbavit akutních či chronických psychických nebo fyzických obtíží, fóbií, úzkostí, stresu nebo následků traumatických událostí. Pomáhají v partnerských krizích, řeší vztahy s dětmi, rodiči. Odstraňují bloky a negativní programy, které vám komplikují život a léčí duši.

Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, příspěvková organizace je nestátní zdravotnické zařízení, poskytující celou řadu sociálních služeb pro osoby se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění či zdravotního postižení. Provozujeme pečovatelskou službu, denní stacionář, domov pro seniory, odlehčovací službu i domácí ...

Již téměř tři desítky let se věnuji alternativním terapiím. Moje specializace je práce s Božím slovem, to jsem dostal po cca 20 letech praxe se systémem SRT (Spiritual Response Therapy). Jsem autorem Božího slova a nabízím také individuální kurz - uvedení do této duchovní práce.

Mag. Eva Kunčar provozuje soukromou pedagogickou a psychoterapeutickou poradnu.

Paní PhDr. Mgr. Věra Scherer MBA působí v organizaci Poradna pro život s.r.o. se sídlem v Praze Stodůlkách a zabývá se řešením složitých životních situací. V rámci poradny nabízíme především osobní citlivý přístup, pečlivost a absolutní diskrétnost. Klienti se na nás obrátit s požadavkem na řešení problematiky v rámci rodinných, manželských a ...

Individuální psychoterapeutické poradenství a supervizi jak individuální, tak i týmovou.

MySenses s.r.o. se zaměřuje na neurovizuální a spánkovou problematiku, workshopy, programy a na diagnostiku.

Mgr. Vanda Ptáčková se zaměřuje na psychoterapie a poradenství.

Rodinný poradce. Zprostředkování mediace pro řešení dlouhodobých konfliktů. Asistovaný kontakt, poskytnutí doprovodu nestranného pracovníka při kontaktu s příbuzným. Rodinné poradenství. Poradenství při řešení složitých situací s dítětem nebo rodinnými příslušníky.

Dita Hloušková se zabývá léčitelstvím, výkladem karet, psychosomatikou.

Mgr. Magdalena Štroblová poskytuje psychoterapeutickou pomoc v náročných životních situacích.

Společnost LOVE HAPPENS s.r.o. poskytuje psychoterapeutické služby. Kateřina Žáková je autorkou knihy o sebelásce.

Služby: - Shamballa - REIKI - hlubinná abreaktivní psychoterapie - výklad karet.

Mgr. Eliška Nehybková se zaměřuje na psychoterapie a párové, rodinné a online konzultace.

Psychoterapie, dětská psychoterapie, párová terapie a poradna pro rodinu v Olomouci a Šternberku. Nabízím služby krizové intervence a poradenství.

Ing. Radana Dokulilová provozuje soukromou psychoterapii.