V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Psychotesty pro řidiče. Dopravně psychologické vyšetření řidičů (profesionální, vybodovaní řidiči, učitelé autoškoly ad.). Psychologické testování řidičů. Akreditovaný dopravní psycholog.

Logopedie Jablonec Marie Štosová Nabízíme pomoc dětem, dospívajícím i dospělým s vadami řeči. Naše služby sestávají z pomoci při problémech jednak s nápravou výslovnosti, dále při problémech s poruchami soustředění a specifickými poruchami učení. To vše buď v našich prostorách, či přímo u vás doma.

Profesionálové v oblasti transformativního koučinku. Nabízíme online programy, osobní a firemní koučink postavený na základě Tří Principů. .

Personal Coaching and Brokering Koučování - nový životní styl, který podněcuje a podporuje koučovaného na jeho cestě za zdravím, fyzickou kondicí, nabytí nové energie a vede k upevnění návyků v procesu úpravy životního stylu. Jaký je ten "nejlepší" životní styl? No přeci ten, který vyhovuje právě vám! Na konci koučovacích sezení, po dosažení ...

DfK Group je skupina společností působící celorepublikově v oblastech seniorské problematiky, rozvoje lidských zdrojů a regionálního rozvoje a dále v Jihočeské kraji v oblasti gastronomických služeb.

Poradenství-drogová závislost. Služby: -servis sociální, zdravotní, hygienický -všeobecné poradenství a informace o drogové problematice -sociální a právní poradenství -zprostředkování léčby, informace o možnostech léčby. Psychiatrická ambulance: -PhDr.Jana Matějková -každé úterý. Kontakty: -K-centrum ...

Manželská a rodinná poradna. Služby: -poradenství v rámci partnerských,rodinných a osobních problémů -párová a rodinná terapie -další služby dle zakázky klienta.

Služby, nabízí, poradna: -psychologické a psychoterapeutické -poradenství -krizová intervence -psychologická diagnostika -zpracování znaleckých posudků pro soud a policii -alternativní hlubinně psychologické a ezoterní přístupy -skupinová psychoterapie -přednášková činnost na různá témata -kurzy pro podporu ...

Služby: -psychologické poradenství. -psychoterapie. -sociálně právní poradenství.

Služby: -pomoc lidem při partnerských, osobních problémech -aktivity v oblasti náhradní rodinné péče -poradenská i psychoterapeutická činnost v oblasti předmanželské, manželské, rodinné, partnerské, porozvodové, v náhradní rodinné péči a při osobních problémech.

Služby: - psychologické poradenství - psychoterapie - sociálně právní poradenství.

Prevence a léčba závislosti na alkoholu.

Činnost: - poskytování sociálních a zdravotnických služeb pro uživatele drog

Pedagogicko-psychologická poradna Olomouckého kraje. Psychologická a speciální pedagogická - péče klientům ve věku od 3 do 19 let, - rodičům a pedagogickým pracovníkům škol a školských zařízení.

-krejčovství -krejčová -šití dámských a pánských oděvů na zakázku -úpravy oděvů -psychologické poradenství -esoterika -astrologie -numerologie -výklad karet

Odstraním psychické i fyzické potíže, strachy, obavy, úzkostí, deprese a fobie metodou RUŠ rychle, účinně a navždy.

Pedagogicko-psychologická poradna. Poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům

Poskytování psychiatrické, psychologické a psychoterapeutické péče.