FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Bowling Bar. Služby: -bowling.

Návrh, malování: -přilby pro motoristický sport, cyklistiku.

Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -sportovní potřeby

Prodej: - denní tisk - tabák - rybářské potřeby - chovatelské potřeby. Výroba: - klíče. Terminál sazky a Fortuny.

Řemesla, služby - stavební činnost - výškové práce - klempířské, pokrývačské práce - péče o dřeviny - odborný řez stromů - zakládání trávníků a záhonů - zhotovení zahrad na klíč Pronájem, půjčovna - plošina MP- 20 - horolezecké, vodácké a turistické potřeby

Prodej - jízdní kola dětská, horská, silniční, trekkingová Servis - jízdní kola Zakázková stavba - jízdní kola - cyklo vybavení - sportovní oblečení

Velkoobchod -sportovní oděvy, dresy.

Prodej, maloobchod, oprava, servis, eshop: -lovecké potřeby -zbraně

Pohybové studio: -kruhový trénink. -Zumba. -Pilates. -power jóga. -Indoor cycling.

Penzion - celoroční ubytování - pokoje jsou vybavené barevnou televizí, telefonem, kompletním sociálním zařízením sprcha, WC - malý salónek pro 18 osob - malý sál ke společenskému využití pro 38 osob - k dispozici je i kuchyňský kout - krytý bazén, vířivka, sauna - parkování. Zahradní restaurace. Bazén - sauna - vířivka.

Prodej - rybářské potřeby

florbal, vybavení pro florbal, florbalové hole, florbalky, florbalové dresy, brankářské vybavení, florbalové míčky. Vše od výrobců: Unihoc, Zone, Salming, Canadien, Exel, Jadberg, Litex.

Provoz obchodu sanelo.cz se sportovními potřebami a oblečením.

Rybářské potřeby V našem rybářském e-shopu najdete kromě rybářských prutů, navijáků, podběráků, židliček, stojanů na pruty i mnoho druhů krmení a veškeré doplňkové vybavení. Najdete zde sortiment pro rybáře různých specializací např. kaprařina, feeder, plavaná.

- lyžařská škola působící již od roku 1969 - výuka lyžování a snowbordingu - víkendové kurzy pro děti od 3 let i dospělé - výuka na Šumavě v oblasti Špičáku a na Javoru (SRN) - doprava autobusy z Plzně, Zbiroha, Rokycan, Nýřan a Velprnic - zajištěn teplý oběd a vleky s výraznými slevami - vlastní metodika pro dosažení lepších výsledků ...

Sportovní areál: -sqush -bowling -sportovní haly -rehabilitace -beach volejbal -venkovní hřiště -tenisový areál (léto, zima) -nebytové prostory -sauna a wellness -posilovna -aerobikový sál -nekuřácká restaurace

Bike klub je organizace zabývající se pořádáním cyklistickými závody, táborem pro děti a cyklistickými vyjížďkami pro veřejnost .

Sportovní softballový klub ČESKÁ softballová Asociace