FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Ubytování, služby: - penzion - bowling - bar - půjčovna lodí

Služby, pořádání: - sportovně relaxační aktivity - teambuilding - programy pro děti - kurzy lezení - kurzy přežití v přírodě, survival - rafting, kanoe - paintball a bojové hry - off road - střelba

Prodej, e-shop, oprava, servis: - jízdní kola

Výroba, montáž, revize: - dětská hřiště

Provoz internetového obchodu s nabídkou originálních militarií a předmětů, reprodukcí, suvenýrů a tématických knih spjatých s osvobozením západních a jihozápadních Čech americkou armádou v roce 1945.

Výroba: - sportovní a volnočasová konfekce Prodej: - metrový textil - galanterie

Sklužby - fotografování Dodávka - kardiopřístroje - rotopedy, ergonometry, steppery, běžecké trenažéry, veslovací trenažéry, eliptické trenažéry - činky - nové i repasované posilovací stroje

Prodej - zbraně - střelivo - lovecké doplňky - optika - chovatelské potřeby - krmiva - rybářské potřeby Výkup - zvěřina, med, ovoce Služby - chov a výcvik psů

Služby: -půjčovna lodí, vodáckého vybavení: -plastové kanoe, kajaky, lodní vaky. Pořádání: -školní vodácké kurzy. Půjčovna lodí Berounka.

Činnost: - sdružování střeleckých klubů plzeňského kraje - pořádání závodů

Výroba, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -funkční prádlo

Internetový obchod, e-shop: -rybářské zátěže.

Služby: -malování brankářských masek. Výroba: -hokejové čepele.

Sportovní club - sportovní akademie. Rozvoj sportovních dovedností: sjezdové lyžování, triatlon, plavání, inlaine, nordic valking, běh, všeobecná sportovní příprava. Pořádání sportovních akcí, trénikové tábory.

Rekreační středisko. Služby: -ubytování. -restaurace. -bowling. -víceúčelové hřiště. -sauna. -fitness.