FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Skiservis: - servis lyží a snowboardů - broušení hran a skluznice - napouštění skluznice základním voskem - montáž a seřízení vázání - opravy skluznice - broušení bruslí Prodej: - komisní prodej lyží a lyžařských bot.

Fitness Club Slovany - cvičení v příjemném prostředí - posilovna - Turbo solária-horizontální i vertikální - fitness výživa, doplňky a solární kosmetika - služby trenéra a sestavování vhodného jídelníčku.

Prodej, e-shop - hokejová výstroj - brankářská výstroj - tréninkové pomůcky - sportovní textil. Kamenná prodejna v Klatovech Zimní stadión Klatovy Nerudova 721 339 01 Klatovy Kamenná prodejna v Plzni: Nepomucká 757/180 326 00 Plzeň

V NAŠÍ VÝŽIVOVÉ PORADNĚ - IN BODY CENTRUM V ROKYCANECH se zaměřujeme na: VÝŽIVU DOSPĚLÝCH VÝŽIVOU DĚTÍ - OTÁZKY ŘEŠENÍ CELIAKIE..... Jsme členy Aliance výživových poradců a dodržujeme kodex AVP ČR. ________________________________________ Provádíme: • Analýzu složení těla na přístroji InBody 230 • Důkladná interpretace ...

Bazar: -nábytek. -bytové doplňky. -sportovní vybavení. -elektronika.

Prodej, servis - jízdní kola horská, crossová, trekingová, silniční, městská, cestovní, skládací, elektrokola a dětská včetně koloběžek a odrážedel.

Servis, půjčovna - lyže - snowboardy - vybavení na zimní sporty.

E-shop - rybářské vybavení - pruty, teleskopy, rybářské sety.

Služby: - kurzy potápění - instruktor potápění Prodej: - potápěčské vybavení Plnírna.

Prodej, e-shop - jízdní kola - cyklo doplňky - helmy.

Služby: - zajištění všech druhů sportovních akcí a soustředění - pořádání dětských letních fotbalových táborů

Penzion a restaurace nabízí: - ubytování 32 lůžek - každodenní snídaně - restaurace 60 míst - salonek 40 míst - obědy, večeře - rodinné oslavy - firemní večírky - gril párty - rybolov - cykloturistika - firemní školení - fitness - wifi free - možnost ustájení koní přímo na našem statku, který je součástí pensionu

Fitnes centrum - osobní trenér a výživový poradce - kurzy cvičení pro děti i dospělé.

Fitness centrum v Plzni na Borech se službami osobního trenéra. Součástí služeb fitness centra je internetový obchod zabývající se prodejem sportovní výživy značky MaxxWin.

Výroba, prodej, e-shop posilovacích strojů - cyclingová kola, aerobní stroje, lavičky, činky.

Činnost: - organizování sportovních akcí

Prodej, e-shop - dětské herní sestavy na hřiště - skluzavky, houpačky - pískoviště - zahradní a venkovní hry.

Sportovně relaxačním centrum: - ricochet - solárium - sauna

E-shop: - tenisové rakety, míče, struny - tenisové oblečení

CrossFit - pokud se chcete odreagovat a zároveň si dát pořádně do těla, zlepšit svojí fyzickou a psychickou kondici v příjemném kolektivu pak je naše centrum to pravé místo pro Vás. Budeme se snažit, aby pro Vás toto místo nebylo jen tělocvičnou, ale místo, kde rádi strávíte i Vaše volné chvíle.

Armyshop, e-shop: - oblečení - airsoft - zbraně - myslivost, lov

Prodej, servis - elektrokola - elektrické skútry.