The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodej, e-shop: - korálky, pedig, fimo - ubrousky - korálky - bižuterní komponenty - polystyrenové výlisky - předměty k dekoraci - knoflíky - bižuterie - Yankee Candle. - chilli Kurzy: - košíkaření - korálkování.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Pečení dortů a cukroví pro Přerov a okolí. Prodej: - marcipánové a ostatní ozdoby, designové prvky, polevy a potřeby pro cukráře a cukrářky. - potahové a modelovací hmoty. Obchodní společnosti LYONES (slevy a akce).

Distribuce: - těstoviny - rostlinné krémy, omáčky, olivové oleje - sterilizovaná zelenina.

Výroba: -mražené pekařské a cukrářské polotovary: -šátečky, hřebeny, záviny, šneky, croissanty, bagety. -listové těsto.

Cateringové služby: - zajištění občerstvení, pohoštění - společenské akce - narozeninové oslavy - svatby - bankety - jubilea - recepce. Řeznictví.

Cukrářská výroba Katrin: - svatební, narozeninové, firemní dorty - dorty v dekorované čokoládě - dezerty a zákusky, svatební cukroví, vánoční cukroví, trvanlivé čajové pečivo.

Distribuce, maloobchod, prodej: -konopná kosmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Poradenství v oblasti zdravé výživy. Zajištění jídelníčku bez náhražek a polotovarů. Pořádání přednášek.

Výrobce čokolády a pralinek. Ručně dělané pralinky dle francouzských receptur z kvalitní čokolády. Prodejna: Ztracená 9, 77900 Olomouc.

Zpracování použitého textilu a velkoobchod s použitými oděvy - přímý dovoz; Export / Import. Přímý a oficiální dovozce dominikánské kávy značky Café Santo Domingo do ČR a EU Velkoobchod a internetový obchod s kávou Café Santo Domingo a dalšími produkty z Karibiku. Rum Brugal.

Prodej - léčivé rostliny: - byliny - čaje, tinktury, sirupy - tinktury z pupenů Mgr. Podhorná - oleje, masti - vitamíny - přírodní kosmetika - přípravky Dědka kořenáře - tradiční čínská medicína - zdravá výživa.

Cukrárna Eiscafe Delikana. Výroba cukrářských výrobků, dortů a zmrzlin.

Firma VČELNEX s.r.o. byla založena v roce 1990 a od této doby se zaměřuje na výrobu Královské medoviny. Naše ryze česká firma se také zabývá výrobou přírodní léčivé kosmetiky a přírodních léčiv, které jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví ČR. Výzkum, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: Královská medovina -je kvalitní ...

Tvarůžková cukrárna: - tvarůžkové moučníky - miletínské modlitbičky - hořické trubičky - tyčinky a preclíky ze Šumavy - jablečné mošty z Mezic - netradiční likéry a pálenky - tvarůžkový bramboráček, hot dog, tatarák nebo langoš.

V oboru masérských služeb se pohybujeme více než 10 let. Klientům zajišťujeme odpočinek, uvolnění celého těla a regeneraci svalů. Prováděné masáže: - sportovní - regenerační - klasické - masáž lávovými kameny Prodej: - potravních doplňků - zelených potravin

E-shop: - koření - kořenící směsi

Výroba, prodej: - výrobky studené a teplé kuchyně - pomazánky, saláty - chlebíčky - sekaná - tlačenka - prejt, guláš, řízek

Distribuce: - čerstvé a mražené maso

Cukrárna: -kapacita 20 míst -venkovní zahrádka 24 míst. Prodej: -zákusky, rolády, palačinky -cukrovinky -pečivo -lahůdky-saláty, bagety, pizza -nápoje, pivo, víno.

Cukrovar. Výroba, prodej: - cukr (krystalový, moučka, krupice, kostkový, hygienicky balený). Sídlo: - náměstí Svobody 12, 60200 Brno, tel: 542218533.

E-shop - potraviny - nealkoholické nápoje - vína - drogerie.

Výroba a prodej lahůdek - chlebíčky - aspikové výrobky - obložená vejce - saláty, pomazánky, obložené mísy - bagety, máslové rolády, játrové zavářky. Prodejna Ostružnická 24, Olomouc Po-Pá 8:00-17:30 hod Tel. 602 717 854