Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Vinotéka, vinárna: - sudová vína - kvalitní moravská lahvová vína - sezónně burčák - posezení v příjemném prostředí vinárny (kapacita 70 míst).

Hledáte originální pochoutku na Váš stůl? Máte rádi listové trubičky, plněné bílkovým sněhem? Zabýváme se výrobou a prodejem staroměstských máslových trubiček z listového těsta - “KREMROLÍ”. Díky staré receptuře má výrobek velmi dobré chuťové vlastnosti a dlouhodobou trvanlivost 21 dnů. Výrobek má vlastní certifikát - originální výrobek. ...

Maloobchod: - káva, čaj - cukrovinky, pralinky, bonboniéry - nápoje - delikatesy - dárkové balíčky, koše.

Velkoobchod: -ovoce -zelenina. Autodoprava nákladní CZ, EU Gastro provoz: rozvoz obědů po Šternberku, Olomouci a okolí.

Prodej chlazených a mražených potravin.

Prodej: - maso - uzeniny. Tepelně opracované masné výrobky: - měkké salámy - polosuché salámy - játrové výrobky - sádlo. Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky.

Výroba: - jatka - masné výrobky, uzeniny - trvanlivé salámy - zabijačkové speciality - pojízdné prodejny - farmářské trhy - možnost objednání rautů, cataringu.

-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba a opravy čalounických výrobků

Výkup ovoce, prodej sadbových a konzumních brambor, jader vlašských ořechů, hnojiv a postřiků.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - drogistické zboží.

-Velkoobchod a maloobchod Prodej konzumního lihu a lihovin

Prodej: -přírodní kosmetika -bio potraviny -čaje -byliny -oleje -ekologické hračky -ekologická drogerie -přírodní lékárna. E-shop.

Vývoj, příprava, testování, výroba kosmetických, farmaceutických výrobků a potravinových doplňků.