The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Prodejny Náš GRUNT jsou zaměřeny na prodej tradičních českých potravin, především od malých a středních tuzemských výrobců a farmářů.

Maloobchod: - bylinné produkty - čaje - amulety, mandaly - energetické obrazy - vonné tyčinky

Prodejna - dárková síň Prodej, e-shop: - dárkové balíčky, dárkové koše pro firmy, společnosti i jednotlivé zákázníky. Rozvoz dárkových košů přímo k zákazníkovi.

Výroba, dodávky: - hotová jídla - catering - svatební hostiny - rodinné oslavy - závodní stravování.

Výroba lahůdek a občerstvení, chlebíčků, obložených mís, jednohubek. Řetězec prodejen rychlého občerstvení v Prostějově a Olomouci s nabídkou teplé kuchyně. Možnost objednávek chlebíčků, obložených mís a jiného také v eshopu na adrese www.desi.cz

Naše síť obchodů Herba nabízí zdravou výživu.

Prodej alternativní medicíny, poradenství v oblasti zdravého životního stylu.

Jsme českými výrobci bylinných přípravků a doplňků stravy.

On-line knihkupectví, prodej: - knihy, tarotové karty, drahé kameny, minerály, šperky, vonné tyčinky, vůně, svíčky, přírodní kosmetika, mýdla, tělové oleje, čaje, byliny, výživové doplňky, mandaly, dekorace, dárky, relaxační hudba .

E-shop, velkoobchod: - superfood - doplňky stravy - BIO potraviny - Eko drogerie - konopná kosmetika

Prodej - vína lahvová - vína sudová - sekty - dárkové kazety

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Výroba, velkoobchod - medovina

Cukrovar Vrbátky a.s. Výroba, distribuce, prodej: - cukr krystal hrubý, krupice, moučka, vanilínový, skořicový, želírovací, kostky, bridž, camping, hygienicky balený, přírodní a třtinový.