The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Pečení dortů na zakázku. Prodej, e-shop: - dortové formy, stojany - nejedle dekorace na dorty - patchwork - pomůcky na pečení - silikonové formy. Tisk na jedlý papír.

Cukrárna v centru města. Cukrářská výroba: - vánoční cukroví - dorty - svatební rauty.

Přírodní kosmetika, potravinové dopňky: - pleťová, tělová, solární kosmetika - výživové doplňky - hyaluron na vrásky.

Distribuce: -potravinové doplňky nejvyšší kvality z Finska (nápoje, kosmetika, vitamíny, přírodní léčivé prostředky).

Potravinářství: - velkoobjemová dodávka masa a potravinových komodit na zakázku.

Výrobce minerálních vod: - přírodní vody - ochucené přírodní vody.

Distribuce čerstvé zeleniny a ovoce v regionech Jeseník, Bruntál a Šumperk.

Prodej: - kosmetika (péče o pleť, tělo a vlasy) - přírodní doplňky stravy.

Pěstitelská pálenice: - destilované alkoholické nápoje - slivovice.

Rašnerova pekárna. Výroba, prodej: -pekařské výrobky.

Cukrářská výroba - cukroví, zákusky, rolády, řezy - dorty. Kavárna U Kocourka. Restaurace Pod kaštany. Letní provozovny na Plumlovské přehradě.

Výkup, zpracování a prodej zvěřiny Prodej: -vakuově balené a zamražené zvěřinové maso v kvalitní kuchyňské úpravě, dle přání zákazníka s kostí nebo bez kostí.

Palírna. Pěstitelská pálenice. Pálení kvasu.

Pobočka Olomouc. Velkoobchod: -ovoce -zelenina.

Prodej: - bezlepkové potraviny - rýže - nudle - obalovací směsi - sojové omáčky a jiné.

Zpracování: - brambory (loupané vakuované, krouhané, vařené) - kořenová zelenina (loupaná, krouhaná) - včetně rozvozu

Pěstitelská pálenice, palírna: -pálení ovocného kvasu. Moštárna.

Likérka. Výroba, prodej, distribuce: - lihoviny - alkoholické nápoje - jemné dámské likéry s příchutí - několik druhů ochucené vodky připravovaná speciální recepturou - klasický, jemný bylinný likér FERNET TRUL. Sídlo firmy: - U Továren 770/1b 10200 Praha 10 Tel./Fax: 267290556.

Prodej, e-shop: - elektronika - měřící technika - kamery, endoskopy - antenní, satelitní technika - televizní příslušenství - led žárovky a svítilny - ventilátory - nářadí - elektroinstalční materiál. Vinotéka U soudku Hranice, Třída 1. máje u Hrušky Prodej, e-shop: - prodej sudového vína - čaje, bylinky, koření - ...

Výroba: - potravinové doplňky, superfoods - bio rostlinné oleje - extra panenské olivové oleje z Kréty - bio bezlepkové potraviny - esenciální oleje z Austrálie Dovoz, eshop: - čokolád značek Venchi, Pacari, Balance, Dolfin, Stainer, Madecasse.

Vinotéka, vinárna: - sudová vína - kvalitní moravská lahvová vína - sezónně burčák - posezení v příjemném prostředí vinárny (kapacita 70 míst).