Uzeniny Příbram, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Výroba, velkoobchod - medovina

Cukrovar Vrbátky a.s. Výroba, distribuce, prodej: - cukr krystal hrubý, krupice, moučka, vanilínový, skořicový, želírovací, kostky, bridž, camping, hygienicky balený, přírodní a třtinový.

Restaurace rodinného typu. Pivovar: - 7 druhů piva, vždy momentálně alespoň 4 druhy na čepu - možnost dodávky piva do restaurací - prodej piva v sudech na soukromé akce 50, 30 a 15 trl - pivo v pet láhvích 1, 5 ltr, dodávky do pivoték - exkurze za 1E/ osobu, skupinová sleva Restaurace: -polední menu po-pá, víkendové menu so a ne -výběr ...

Face roll - kosmetické masáže válečkem. Magnetoterapie. Dýchací systémy - plazma. Prodej, eshop: - zelené potraviny - duhové elixíry - doplňky stravy.

Hledáte pekařství v Přerově, kde nabízejí kvalitní domácí chléb, sladké či pečivo? Zastavte se k nám a ochutnejte naše výrobky. Jsme pekárna, která dodává široký sortiment chlebů, běžného i jemného pečiva. Základem je výroba na automatizovaných linkách doplněna o široký sortiment jemného pečiva a speciálních výrobků vyráběných klasickým ručním ...

Distribuce, prodej: - pekařské droždí pro pekárny a malospotřebitele - pekařské směsi - zlepšující přípravky - další suroviny pro pekaře (margaríny, náplně)

Vinotéka - sudová vína: - lahvová vína - pochutiny k vínu - cigarety, e-cigarety - med a medovina - dárkové balení vín.

E-shop, prodej: - přípravky přírodní léčebné kosmetiky - potravinové doplňky - bylinné léčivé přípravky

Modelingová agentura. Alternativní čínská medicína, akupunktura a diagnostika. Eshop, malo a velkoobchodní prodej produktů čínské císařské medicínyTiens

Pekárna: - žitno-pšeničný chleba - běžné a jemné pečivo - zakázková výroba rautového pečiva (vyznačujícího se různými tvary, hmotností i náplněmi).

Ovocný lihovar: speciální výroba ovocných destilátů

Výroba vlastních ručně dělaných pralinek z francouzské a belgické čokolády, masových specialit vyuzených skutečným kouřem a cibulády bez konzervantů.

Prodej, e-shop: -specialista na kvalitní krmiva. Prodej nealkoholických a alkoholických nápojů

Provoz online bazaru pro soukromou a komerční inzerci, eshopu s přírodními potravinovými doplňky a informační portál o hubnutí a zdravém životní stylu.

Výrobní firma - České bylinkové žvýkačky slazene sladidlem ze STEVIE

Masáže: - relaxační masáže - rekondiční masáže - sportovní masáže - lymfatické ruční masáže - dornova metoda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičení s dětmi - zdravotní cvičení pro ženy - pohybové hry pro děti - cvičení 5-tibeťanů Jako doplňkovou službu nabízím vitamínové, potravinové doplňky a výrobky podporující ...

Výroba a prodej mlýnských výrobků, pšeničné a žitné mouky, celozrnné mouky pro velko i maloodběratele / domácí pekárny/. Výstavba: - dřevostavby - výstavba hrubých staveb - pergoly.

Velkoobchod a distribuce: - masné výrobky - uzenářské výrobky - mražené potraviny.

Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny - salámy - potraviny. Řeznictví.

Maloobchod, prodej: - maso, uzeniny - masné výrobky - salámy - potraviny. Řeznictví.

Zdravé potraviny: - čokoláda - kakové produkty - čaj, káva - obilniny - polévky - sója.

Internetový prodej: - biopotraviny Country life - přírodní produkty - výrobky ekologického zemědělství - přírodní kosmetika Durance, Jason.