Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Topenářské práce Montáž - podlahové topení Montáž - topení Montáž - centrální vysavače Vodoinstalační práce - odpadní potrubí - vodovodní baterie - sprchové kouty - vodoměry

Výroba a prodej - kuchyně Prodej - nábytek - vestavěné skříně Výroba - nábytek - vestavěné skříně Renovace a prodej - dveře Pokládka - plovoucí podlahy

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce - venkovní dlažby Stavební firma Zednické práce

Ladislav Rumler - kovovýroba se zaměřuje na výrobu dílců, řezání vodním paprskem, strojní výrobu a svařování.

Elektroinstalační práce - revize elektroinstalací Revize - hromosvody

Plynárenské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Lakýrnické práce - natěračské práce střechy, fasády Malířské práce

František Pospíšil provádí natěračské a malířské práce budov, bytů, školek. Provádí nátěry radiátorů, oken a vrat a odstraňuje tapety a staré malby.

Revize elektro - elektroinstalace Montáž - hromosvody

Martin Laštůvka provozuje stavební firmu se zaměřením na stavby a rekonstrukce domů, obkladačské a sádrokartonářské práce a zateplení fasád.

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení Revize a servis - elektrické zařízení - silnoproudé rozvody

Michal Studený se specializuje na izolaci a nátěry šikmých a rovných střech.

Mezi činnosti Milana Coufala se řadí montáž sádrokartonu, instalace atypických podhledů a světelných ramp a návrh a montáž požárních sadrokartonových systémů.

Zateplovací fasády Sádrokartony Obklady a dlažby Stavební činnost - rodinné domky na klíč Krby

Eduard Konopásek se zaměřuje na elektroinstalační práce a hromosvody, montáž zabezpečovacích a kamerových systému a mnoho dalšího.

Zdeněk Gregor se zaměřuje na zemní a výkopové práce. Rekonstruuje vodní toky, opravuje lesní cesty, poradí si s domovními přípojkami, odvozem zeminy a mnoho dalšího.

Dodávka a montáž - stínící technika ROLUX, BEMATECH Vodoinstalace

Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž - střešní okna

Drobné zemní práce bagříkem DH015 Prodej - mulčovací kůry Návrhy a realizace zahrad - zahradnické práce - údržba zeleně Instalace - automatické závlahové systémy

Prodej: -stavebniny Práce: -elektromontáže.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce

Výroba - mříže Výroba - brány Výroba - svítidla Výroba - nábytkové kování Výroba - ploty - zábradlí Umělecko - řemeslná kovářská a zámečnická výroba