Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Nabízíme výrobu a montáž ocelových konstrukcí a hal. Montované haly, ocelové konstrukce. Zámečnictví.

Jaroslav Gregor ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na výškové práce, mytí, nátěry, opravy a montáže střech a další činnosti.

Stavební firma Šoukal Služby: -v oblasti stavebnictví -stavby, rekonstrukce a demolice staveb.

Jindřich Padalík se zaměřuje na rámování a paspartování obrazů, grafiky, fotografií, puzzle, papyrusů, výšivek a mnoho dalšího.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce: - rozvody vody a domovních odpadů - montáže vany, sprchových koutů, umyvadel, WC, baterií, elektrických bojlerů - připojení praček a myček - topenářské práce. Oprava, servis, montáže: - ruční pumpy pro studny či vrty.

Vrtané studny: -vyhledávání vodního zdroje -vrty pro tepelná čerpadla.

Projekce, projektová činnost: - teplovzdušné vytápění nízkoenergetických budov a solárního ohřevu.

Výroba, dodávka, prodej a opravy: - náhradní díly, veškeré komponenty pro komunální vozidla značek AGM, Variant, Alficar, Magma, Multicar. Zakázková zámečnická výroba, zámečnictví. CNC obrábění.

Stavební firma. Komplexní stavební práce. Obkladačské práce, pokládka dlažby Rekonstrukce komunikací. Odvodňovací systémy.

Přípravné práce pro stavby. Přípravné stavební práce. Ruční výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce.

Stavební firma. Realizace, výstavba: - občanské stavby - průmyslové stavby. Rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - byty. Výstavba či rekonstrukce inženýrských sítí. Demoliční práce, demolice.

Montáž - vyhrazená elektrická zařízení Elektroinstalační práce Opravy a údržba - vyhrazená elektrická zařízení

Služby: -výkopy pro inženýrské sítě -kopání základů - rovnání terénu .nakládání sypkých materiálů -nakládka a vykládka palet.

Jaroslav Baksa provozuje zámečnictví a zaměřuje se na dělení materiálu, soustružení, frézování, broušení, vrtání, svařování a na další činnosti.

Společnost VHS Žďár nad Sázavou, spol. s.r.o. se zaměřuje na výstavbu, rekonstrukci inženýrských sítí, na terénní úpravy a zemní práce, komunikace a chodníky a na mnoho dalšího.

Sháníte zkušeného instalatéra v blízkosti Žďáru nad Sázavou? Firma Aloise Čupra nabízí kompletní služby v oboru vodoinstalačních, plynoinstalačních a topenářských prací. Působíme v okolí Žďáru nad Sázavou, Hradci Králové, nebo jinde v Královehradeckém a Pardubickém kraji. Zajišťujeme instalace vodovodních rozvodů, topných těles, bojlerů, ...

Libor Balabán z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na obkladačské a zednické práce.

Instalatérství, topenářství. Provádíme veškeré rozvody vody z plastu, mědi a železa. Zabýváme se montáží klasického, podlahového i stěnového vytápění. Dodáváme kotle na pevná i plynná paliva všech značek, prodáváme sortiment voda, topení a kanalizace (venkovní, vnitřní). Montujeme solární panely a zajišťujeme výměnu bytových a domovních ...

Pokrývačské a klempířské práce.

Vývoj, projekce, výroba, montáž trakčního vedení pro železnici a mhd. Výroba: -strojírenská: -ocelové konstrukce, -stožáry, -dělení materiálu, -povrchové úpravy.

Autodoprava. Zemní práce. Prodej písku, štěrku, oblázků aj. Skládka a recyklace sutě.

Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek - ložnice, postele, skříně - kancelářský nábytek - dveře - nábytek a vybavení pro školy a školky

Držitel certifikátu jakosti ISO* 9001:2001. Stavební výroba: -pozemní, inženýrská, občanská a bytová výstavba. Technická zařízení budov: -vypracování projektové dokumentace v oboru TZB* (technické zařízení budov), realizace, servis i pozáruční -dodávky a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic, ústředního vytápění v ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - měření termokamerou Montáž, servis: - plynových zařízení