Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Výškové práce horolezeckou technikou: - rizikové kácení stromů - prořezy stromů - mytí oken, odstraňování sněhu

Práce: - malířské - natěračské

Plynoinstalační práce Topenářské prácerekonstrukce - plynové kotelny - výměníkové stanice - ústřední vytápění obytných a účelových objektů Vodoinstalační práce

Petr Dospěl ze Žďáru nad Sázavou se specializuje na elektroinstalační práce v domech, bytech a kancelářích. Zaměřuje se na montáž, opravy a a rekonstrukce elektroinstalací, hromosvodů, fotovoltaických elektráren, osvětlení a počítačových síti.

Ing. Martin Melichar provozuje truhlářství, zaměřuje se na návrh, zakázkovou výrobu a montáž nábytku. Jedná se například o kuchyně, schodiště, stoly, nábytek, pergoly a mnoho dalšího.

Zakázková kovovýroba: -jakékoliv atypické výrobky z nerezu v kombinaci se dřevem, sklem, klasickou ocelí včetně povrchových nátěrů. Kovodělná výroba: -zámečník, zámečnické práce -služby, spolupráce. Návrh, zpracování dokumentace, výroba, dodávky včetně montáží: -interiéry a exteriéry pro rodinné domy i veřejné budovy: státní, firemní, bary, ...

Miroslav Šmída ze Žďáru nad Sázavou se specializuje na elektroinstalace. Zaměřuje se na výměny jističů, opravy elektrických rozvodů, elektroinstalační práce v novostavbách, na rekonstrukce domů a bytů a také na montáž hromosvodů.

Nákladní doprava Opravy vozidel a stavebních strojů Pozemní stavby Zemní a jeřábnické práce Půjčovna Bazar

Práce: -zateplení domů a fasády -rodinné domy na klíč -přestavby bytových jader -rekonstrukce budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemní a výkopové práce

Rostlinná výroba: -pěstování zemědělských plodin. Živočišná výroba. Provádíme: -stavební práce -zámečnické práce -stavební výroba.

Výroba, montáž: -ocelových oken, dveří (systém JANSEN) -ocelové protipožární uzávěry (systém JANSEN, požární odolnost EW, EI a S) -ocelové konstrukce, mostní zábradlí -ostatní ocelové konstrukce (balkony, ploty atd.) Povrchová úprava polyuretanovými práškovými barvami KOMAXIT nebo žárové zinkování. Dodávka poštovních schránek. ...

Antonín Zacha se soustředí na kovářské práce, výrobu bran, plotů a kovaných výrobků.

Bohumil Kročil pracuje v oboru zámečnictví. Práce souvisí s technickou dokumentací, výrobou, montáží a opravami zámečnických prvků.

Kamil Černý se zaměřuje na servis a montáž plynových a kondenzačních kotlů a montáž kaskádové kotelny.

Míchací centrum. Práce, služby: -malířské, malířství, malby, sanace -byty, administrativní i výrobní prostory -lazurování, dekorativní plastické malby různých struktur na stěny a stropy v interiérech i exteriérech -vícebarevné nástřiky -vysokotlaké stříkání systémem airless -nástřiky a nátěry střech -protipožární nástřiky. Distribuce, ...

Práce: -stavební -nátěry, opravy fasád -pokrývačské -zateplování staveb -dlažby, obklady. Aktuální kontakt nedohledán.

Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Společnost ELECTRIC INSTALLATION COMPANY, s.r.o. z Velkého Meziříčí se zaměřuje na revize elektrických zařízení, montáže a opravy.

Stavební a obchodní společnost. Výstavba: - rodinné domy - průmyslové objekty - zateplování objektů - rekonstrukce budov.

Předmětem činnosti společnosti MICROTECH CZ s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou jsou slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace a elektrická zabezpečovací signalizace.

Jakub Kastner se specializuje na práce ve výškách a pod volnou hloubkou, mezi poskytované činnosti se řadí prohlídky střešních plášťů, stavba lanových drah, kácení stromů a mnoho dalšího.

Prodej, rozvoz: - uhlí - brikety - písek, štěrk - mulčovací kůra - oblázky. Práce: - zemní.

Výroba, realizace, montáž: - skleněné dveře - skleněné stěny, zábradlí - skleněné sprchové kouty.

Stanislav Sedlák ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na malby různých prostor, nátěry konstrukcí, podlah a fasád a lakování dveří, zárubní a radiátorů.