Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Koberce a podlahy CREDO Práce: -podlahářské. Maloobchod, prodej, pokládka, renovace, broušení: -podlahoviny -dřevo, lamino, korek, dýha -parkety -palubkové podlahy -vrstvené parketové vlysy -plovoucí podlahy -dřevěné-KAHRS, MAGNUM -laminátové-QUICK-STEP, KRONOSPAN, WITEX -dýhované-KAHRS-LINEA -PVC krytiny -PVC, FATRA, FORBO, ...

Kominictví. Výroba, práce: -čištění a opravy komínů -kontroly spalinových cest -vložkování komínů -odstraňování dehtu.

Služby: -stavební práce celků na klíč -rekonstrukce, opravy -inženýrské sítě -zateplování rodinné domy -barvení fasád, dodávka barev -doprava sklápěcí vozy. -zemní práce. Činnost: -reklamní -propagační.

Půjčovna a prodej: -lešení fasádní rámové -lešení pojízdné hliníkové -lešení trubkové -základové bednění -malá stavební mechanizace: -vibrační desky, pěchy, lišty -elektrocentrály -bourací a vrtací kladiva -vytápěcí a vysoušecí technika -ostatní stavební stroje a nástroje Prováděné práce: -lešenářské práce -malířské a ...

Stavební činnost: stavby a rekonstrukce (bytové, občanské a průmyslové objekty). Provádění: -jednotlivé stavební profese (zedník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba včetně dodávky -lité povrchy, vyrovnání podlah -obklady -omítky -fasády, zateplování fasád -krovy -pokládání střešní krytiny -vestavby, nástavby, přístavby objektů ...

Zámečnictví. Výroba - nerez - ocel - zábradlí vnitřní, venkovní, točité, lankové - schody rovné, točité - vrata, brány Zámečnické práce - zakázková výroba - zakázky pro výstaváře.

Roman Jelínek z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na elektroinstalační a stavební práce a chov morčat a papoušků.

Management Geodetické práce - vypracování geometrických plánů pro oddělení pozemků - vypracování geometrických plánů pro zaměření liniových staveb - výškopis staveb - vypracování geometrických plánů pro vyznačení věcného břemene - vytyčování vlastnických hranic a další služby Vydavatelství

Práce: -natěračské -malířské -fládrování -reklamní nápisy. Opravy: -autolaky. Maliřstvi -klasické, moderní malby interiéru exteriérů, nátěry průmyslové, stavební, linkování veteránů, školních tabulí Natěračství: -domácnosti, kanceláře, vyrobní haly, školy -nástřiky, nátěry -imitace dřeva na nábytek, dveře, kuchyňcké linky i ...

Výroba rozvaděčů. Elektromontážní práce. Revize elektrického zařízení. Kompenzace a měření elektrické energie. Slaboproud.

Projekční práce v oborech: -vytápění -zdravotní instalace -plyn -vzduchotechnika -inženýrské sítě -kanalizace -vodovody -plynovody -bytové stavby -občanské stavby -bytové stavby -občanské stavby -vestavby, přístavby, nástavby. Průkazy energetické náročnosti budov.

Pronájem - elektrocentrály 180kVA Elektroinstalační prácerevizní činnost - VN a NN Poskytuje - energetické poradenství.

Podbití střech palubkami - v seznamu SOD a seznamu odborných dodavatelů v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Kompletní zateplení budov - fasády BAUMIT, WEBER - v seznamu SOD a seznamu odborných dodavatelů v programu ZELENÁ ÚSPORÁM Půdní vestavby - podhledy - příčky - veškeré sádrokartonové konstrukce v dřevostavbách - minerální a kazetové ...

Radek Graman ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na výškové práce a montáž stavebních a hutních konstrukcí.

Práce: -rekonstrukce a odbahňování rybníků -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod -veškeré zemní práce -revitalizace říčních systémů -výstavby a obnovy rybníků -stavba vodovody a kanalizace. Malostranský pivovar.

Orest Ivasyuk se zaměřuje na zednické, bourací a obkladačské práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavby komínů a krbů, pokládání dlažby a mnoho dalšího.

Výroba - pryžové výrobky. Kovovýroba

Zateplování fasád. Pokládka - dlažby. Rekonstrukce byty a domy.

Pavel Sedláček z okresu Žďár nad Sázavou se specializuje na sklenářské, natěračské a malířské práce.

Josef Čermák z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce. Postará se o výměnu střešní krytiny, čištění a mnoho dalšího.

Rámování. Sklenářství. Nabídka sklenářských prací.

Poskytujeme kompletní geodetický a poradenský servis. Geodetické práce. Inženýrská geodezie. Pozemkové úpravy.

Ing. Jaromír Špaček se zaměřuje na výrobu a montáž stropů a železobetonových stropních panelů. Stropní panely vyrábí podle dokumentace nebo zaměření.