Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Montáž, opravy, revize a zkoušky: -plynové zařízení -plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství. Topenářství.

Služby: -elektroinstalační práce -elektromontáže -rozvody.

Hydroizolace plochých střech: -asfaltové modifikované pásy -stěrkové hmoty -lokální opravy střešních plášťů -zateplování plochých střech. Nátěry plechových střech. Zateplování fasád. Stavební izolace. Rekonstrukce: -terasy -balkony. Práce: -zednické -sádrokarton. Prodej: -fasádní barvy -nátěrové hmoty vnější i vnitřní ...

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalatérské.

- provádění projekcí, montáží a revizí elektroinstalací. - poskytování energetického poradenství. - energetické audity

Práce: -natěračské -malířské -nátěry betonových podlah -nátěry parket.

Služby: - montáže ústředního topení, rozvodů vodoinstalace a kanalizace, rozvodů plynu včetně přípojek - servis plynových spotřebičů - rekonstrukce koupelen - prodej instalačního materiálu.

Zámečnická výroba: -nerezové zábradlí -úchytky, barové konzole -schodiště, schody -police a policové závěsy.

Sanace ekologických zátěží: -čištění odpadních vod -likvidace nebezpečných odpadů -včetně dopravy a zneškodnění i z galvanoven -konzultační a poradenská činnost v oborech sanace, ochrany životního prostředí a s nakládáním s nebezpečným odpadem.

Přeprava, doprava: -kontejnerové zásobníky Tatra Práce: -autojeřáb AB063 do 6 tun -autojeřáb AD20 do 20 tun.

Činnost: -výchovný řez, -údržba korun vzrostlých stromů, -instalace bezpečnostních vazeb -zastřešení dutin -rizikové kácení -ochrana dřevin při stavebních činostech -realizace nových výsadeb -speciální práce ve výškách.

Služby: -lesnické -sázení stromů, porostů -kácení, ořezy, prořezávání -výškové práce.

Služby: -obrábění kovů, -zámečnické práce.

Maliřské a natěračské práce. - vnitřní malby - průmyslové nátěry. Nabízí: -malířské práce -broušení omítky -bandáže prasklin -izolace skvrn i nikotinu -štěrkování a štukování stěn -natěračské práce -čistění fasád -hydroizolační nátěry střech -dekorativní nástřiky -vysokotlaká stříkací technika -úklidové práce -závěrečný ...

Práce: -klempířské. Krytí střech: -pozinkovaným plechem, hliníkem, mědí, eternitem.

Instalace, opravy, servis: -chlazení, chladící zařízení -ledničky, chladničky, mrazáky, chladírenský nábytek, vitríny, pulty, boxy -klimatizace.

Služby: -elektroinstalace -hromosvody -revize.

Práce: - elektro přípojky, rozvody, - optické sítě, - zemní práce, - vytyčování inženýrských sítí.

Projekty elektro: -silnoproud -vnitřní, průmyslové, domovní, venkovní rozvody -výpočet umělého a denního osvětlení -slaboproud -vytápění -hromosvody. Měření a regulace. Projekty a dodávka technologií kuchyní. Projekty rekonstrukcí kuchyní. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -elektromateriál firem LEGRAND, TELEMECANIQUE -svítidla ...

Provádí: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -rekonstrukce -montáž-sádrokartony, půdní vestavby -zateplování budov, fasády -veškeré obklady, dlažby -veškeré práce vodoinstalační, elektroinstalační, topenářské -montáž zabezpečovací techniky-alarmy kamerové systémy, domácí telefony -zděná bytová jádra včetně ...

Montáž, projekce, dodávky materiálu: -vytápění, topná technika -instalační materiál -plynové kotelny -výměníkové stanice -rozvody plynu.

Elektroservis: -výroba -opravy -montáže.

Vladimír Žák z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na klempířské a pokrývačské práce.