Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Jiří Kartous se specializuje na geodetické práce. Provádí zaměření účelových map, inženýrských sítí, vytyčení vlastnických hranic, geometrické plány a mnoho dalšího.

Činnost: - obkladač - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž elektronických zabezpečovacích systémů

Činnost, služby: - zámečnické práce - drobnější elektroinstalace - připojení spotřebičů myčky, pračky Oprava, servis: - drobné spotřebiče - sporáky - myčky - chladničky - čerpadla, bojlery, elektrokotle

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenář - plynoinstalace - realizace a rekonstrukce koupelen - rozvody centrálního vysávání - čištění kanalizace

Sklenářské práce: -skla ornamentní, reflexní, zrcadlová, neprůhledná (špion), protipožární, žáruvzdorná, bezpečnostní (proti proražení, vloupání s atestem, neprůstřelná), polykarbonát, plexiskla -řezání, vrtání, broušení hran -zasklívání oken, dveří a výkladů (jednoduché i izolační sklo) -zasklívání oken a dveří z širokého výběru skel ...

JSP Interiér s.r.o. se zaměřuje na stavbu obchodů na klíč, zakázkovou výrobu nábytku, montáž a instalaci, návrh a realizaci osvětlení a mnoho dalšího.

Ladislav Gloser poskytuje zámečnické, svářečské a montážní práce. Pracuje s různými materiály jako jsou například ocel, nerez a plast.

Zednictví, zednické práce - rekonstrukce a přestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - základové desky.

Miroslav Stupka se specializuje na výstavbu a rekonstrukce domů, chatek, garáží. Poradí si i se zateplením, obkladačskými pracemi a pokládáním venkovní dlažby.

Kovovýroba, zámečnictví. Výroba - pracovníh stoly - polohovací stoly - zařízení pracovišť - výroba skříňových vestaveb do užitkových vozidel - kovové konstrukce - zábradlí - jednoduché stroje, včetně jejich servisu a oprav.

Martin Trojan se zaměřuje na zednické práce, dělá rekonstrukce bytů a koupelen, dále na sádrokartonářštví, topenářství a instalatérství.

Luboš Mahel ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na činnosti týkající se zámečnictví, montáží a oprav tvářecích a hydraulických strojů.

Martin Kadlčík se specializuje na kominictví. Provádí čištění spalinových cest a kontrolu spotřebičů na tuhá paliva, opravuje staré komíny a zaměřuje se i na vložkování a frézování.

Zámečnické práce. Výroba: - kovové, litinové a betonové lavičky, stoly - zahradní nábytek - odpadní koše - pískoviště.

Nabízí: -zaměření staveb, pozemků -zaměření věčného břemene -vytyčení staveb, hranic pozemků -podklady pro projekt -zaměření inženýrských sítí (plyn, voda, kanalizace).

Výroba: -tvarovaného, barevného hutnického uměleckého skla / vázy, mísy, talíře, lampy, těžítka, zvířata, objekty/

Projekce, dodávka a montáž: -výpočet tepelných ztrát -hydraulický výpočet -výměníkové stanice -hydraulické vyvážení topných soustav -regulace a měření tepla -ústřední vytápění -plynové kotle -přípojky a rozvody plynu včetně propanu -stlačený vzduch, kyslík a ostatní technické plyny -vodoinstalace -vnitřní kanalizace -solární systémy, ...

Služby: -montáže, revize : -eklektrických rozvodů RD, bytech, firmách, hromosvodů, sdělovacích a počítačových sítí, kabelových televizí, svařování optických vláken

Práce, služby: - malířské - natěračské - výškové - malíř, natěrač

Ing. Libor Zedník se zaměřuje na projektovou činnost ve výstavbě, zakládání staveb, jejich změny a odstraňování. Mezi vykonávané činnosti se řadí i zemní práce.

Práce -zámečnické -provedení veškerých zámečnických prací -zahradní altány a pergoly -kované brány -bezpečnostní dveře, mříže, zámky, systémy generálního klíče -autorizované středisko MUL-T-LOCK -prodej spojovacího materiálu -kontrola třídění. - pálení plechů laserem

Sádrokartonové konstrukce. Zaměřujeme se na montáž sádrokartonů, minerálních, akustických podhledů, příček, zateplení fasád, tepelné, protihlukové izolace, požárně odolné konstrukce s doložením certifikátů, střešní okna, světlovody, podlahy, dveře, provětrávané fasádní systémy. Jsme v seznamu dodavatelů nová zelená úsporám. Úklidové práce.

Radim Zástěra pracuje v oblastech nástrojářství, zámečnictví, kovovýroba a zajišťuje i prodej a montáž stínící techniky.