RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Dodávky, instalace a servis: - chladících a mrazících zařízení: - klimatizace - chlazení rozvaděčů - chlazení serveroven - chladící a mrazící boxy, vitríny, výrobníky ledu, výčepní zařízení, domácí chladničky a mrazničky Prodej: - regulační a měřící technika Výroba: - chladiče k temperování řezných kapalin k obráběcím ...

Výroba: - termosondy pro slévárenský průmysl.

Výroba, montáž, servis: - snímače pro snímání hladiny vodivé kapaliny z kruhových stavoznaků - snímače pro snímání hladiny vodivých kapalin v nádržích - snímače pro snímání hladiny vodivé kapaliny z kruhových stavoznaků - sondy ( tlakové, ponorné)

Prodej, servis: - váhy - registrační pokladny.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - vodoměry - teploměry - kalorimetrické počítadla - průtokoměry.

Elektroinstalace: - projekční činnost - domovní elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - veřejná osvětlení, nasvětlování budov - kabelová vedení v NN - kabelová vedení v VN - elektronické zabezpečení signalizace - měření a regulace. Prodej: - centrální vysávání Husky.

Dodávky, prodej: - ofsetové s tiskové stroje - archové sítotiskové stroje - digitální tiskové stroje - měřicí a kalibrační přístroje - náhradní díly. Opravy, servis.

Nabídka služeb pro oblast energetiky a vodního hospodářství a měření průtoků.

Montáž a servis: -měřící a regulační technika. Výroba: -NN rozvaděče. Výstavba investičních celků: -měření a regulace technologických celků -automatické systémy řízení -průmyslové a domovní elektroinstalace -systémy protipožární ochrany -elektrovýroba -automatizační technika -polní instrumentace -montáž a dodávka Moeller ...

Automatizace, regulace technologických procesů. Počítače: -SW, software výroba pro silniční váhy skládkové hospodářství řízené skládky -HW prodej a servis počítače TULIP. Kurzy, školení: -základy práce na počítači pro začátečníky -základní znalosti WINDOWS 95 a 98 -práce s Internetem a elektronickou poštou -informace a ...

Vývoj, výroba, prodej a servis: - měření a regulace - zabezpečovací technika - průmyslová elektronika - kancelářská technika - výpočetní technika.

SIGMA-Trejbal, výhradní zástupce. Opravy čerpadel: - domácí vodárny - závlahy zahradních skleníků - průmyslové provozy-kotelny, AT-stanice, CCS -stanice a jiné. Prodej: - vodárny - čerpadla - náhradní díly - příslušenství - elektromotory - měřiče tepla a vodoměry(SPANNER POLLUX-PREMEX) - měřící a regulační technika(AFRISO).

Prodej, maloobchod: - měřící a regulační technika. Výroba, opravy a montáž: - měřidla.

Opravy a montáže vah. Prodej, opravy, servis: -váhy.

Prodej, kalibrace, montáže a servis: - veškeré tlakové techniky - měřící techniky - regulační techniky. Provozovna: Poděbradská 12 289 12 Sadská

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Výroba, prodej: - membránové oddělovače tlaku - snímače diference tlaků

Prodej: - software a přístroje pro měření tepla a teploty, měření spotřeby teplé vody a měření plynu a elektřiny.

Práce: -elektromontážní NN**, VN** -zemní. Měření, regulace, projekce, revize: -elektro. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -hromosvody.

Zabýváme prodejem a distribucí výrobků těchto firem: PARKER HANNIFIN: - výrobky pro systémy měření a regulace (MaR), tzv. Instrumentation - výrobky UHP (Ultra High Purity) pro systémy s vysokými nároky na čistotu média - výrobky pro průmyslové aplikace, hydrauliku a pneumatiku - solenoidové ventily Parker SCEM a Parker Lucifer - ...

Váhy a vážní systémy. Prodej a montáž: -obchodní váhy -plošinové -silniční -technologické vážení -vážení zásobníků -tenzometrické snímače zatížení firmy VISHAY.

Maloobchod, prodej: - měřící technika - tvrdoměry - měřící ramena - měřící stroje - měřící videosystémy.