Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Vanep s.r.o., prodej pístových skupin pro motory domácí i zahraniční výroby.

VANEP s.r.o., Praha : - prodej náhradních dílů na motory: - LIAZ, AVIA, KAROSA, TATRA a ostatních značek. Opravy, autoopravy a prodej: - náhradní díly na vozidla MULTICAR. Autoopravna, prodejna, autodílna. Oprava - ojnice. Broušení: - klikové hřídele, hlavy, bloky, atd. - do všech typů motorů.

Elektrické regulované pohony a automatizace. Frekvenční měniče projektování, dodávka, zprovoznění . Řídicí systémy projektování, dodávka a naprogramování.

Činnost: - diagnostika, oprava, servis kogenerační jednotky a záložní zdroje elektrické energie - instalace hnacích agregátů Oprava, servis: - stavební stroje CATERPILLAR - dodávka náhradních dílů

Výroba, montáž, opravy, servis - vodní turbíny. Činnost - obrábění - opískování povrchů.

Činnost: - opravy a převíjení elektromotorů

Somfy je největším světovým výrobcem a dodavatelem pohonné techniky a řízení pro: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - garážová vrata - zastínění zimních zahrad. Bezpečnostní systémy pro rolety. Automatizace pohybu garážových vrat, roletových vrat a roletových mříží.

Dodávka, distribuce - malé vodní elektrárny a turbíny.

Dodávky technologií pro čerpací stanice a průmysl (hadice, výdejní stojany, řídící a pokladní systémy, potrubní rozvody, rekonstrukce čerpacích stanic a průmyslových celků, čerpadla, servis čerpacích stanic, atd.). Specialisté na práce ve výbušných prostředích a nakládání s nebezpečnými látkami. Jako člen skupiny GIA nabízí společnost PH GIA ...

Kompletní opravy požárních vozidel, stříkaček PS - 12 a prodej všech náhradních dílů. Servisní zastoupení firmy HONDA Generální opravy motorů, čerpadel, rozvaděčů, sání, sportovní úpravy. Opravy požárních čerpadel, hydrantové systémy. V naší prodejně může také zakoupit doplňkový sortiment - trička, opasky, odznaky, čepice, kšiltovky, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Obchodní činnost v oblasti čerpací a závlahové techniky značek SIGMA, WILO, GRUNDFOS, KSB. Dále nabízíme : - náhradní díly na čerpadla všech výrobců - opravy čerpadel, repase, záruční a pozáruční servis - výkup nepotřebných zásob čerpadel, elektromotorů, armatur, ND a jiného zboží

Prodej, montáže, instalace: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - kamerové sytémy CCTV - alarmy a videotelefony - počítače, notebooky - satelitní technika - pohony garážových bran a vrat.

Opravy, servis: - elektromotory - čerpadla oběhová, kalová - ruční nářadí. Možno i expresně do 24 hodin.

Oprava, servis, GO: - vysokozdvižné vozíky - motory PERKINS, E 514, ZETOR - paletových vozíků.

Import, přímé zastoupení: - dieselové motory zn. Kubota.

Dodávka a montáž, servis: -automatické tlakové stanice -tlakové stanice pro vodní systémy -čerpadla -úpravny vod -filtrace vody -tlakové nádoby -čerpadla pro zasněžování -expanzomaty.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Výroba rozvaděčů nízkého napětí

Opravy a prodej elektromotorů a ručního nářadí.

Inženýrská činnost při výstavbě. Posklizňové úpravy rostlinných komodit. Další činnosti v zemědělské oblasti. Kovoobrábění. Stavební práce: -novostavby -údržba, rekonstrukce -odstraňování, demolice.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pro automobilový průmysl - ventilátory pro chlazení motoru - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba komponentů pro průmyslovou automatizaci.