Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Oprava, servis, revize: - plyn - plynové kotle, ohřívače - plynovody, přípojky - průmyslové pece

Dodávka, montáž, služby - radiátory - bytové vodoměry - měření tepla - regulace vytápění

Služby, řemesla, montáže -zámečnické práce -montáže měřičů tepla Výroba: -MUH magnetický ukazatel hladiny -měření hladiny kapalin.

Prodej, oprava, servis: - výčepní zařízení - chlazení na pivo - pípy - pulty - narážeče Výroba: - výčepní stojany

Servis požární techniky. Revize, opravy, prodej: -prostředky požární ochrany -protipožární nátěry -požární bezpečnost staveb -tlakové lahve -požární vodovody -bezpečnostní tabulky -hasící přístroje -oxid uhličitý pro potravinářství a sváření -sorbenty, havarijní prostředky. Služby: -škola sportovního potápění

Opravy, servis - elektromotory do 90 kW - opravy elektrospotřebičů, pračky, myčky,

Služby: -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) -požární ochrana (PO) -odpadové hospodářství (OH).

Velkoobchod, prodej, eshop: -zabezpečovací technika Zabezpečovací zařízení: -autoalarmy -klasické komponenty na ostrahu objekt -kamerové a monitorovací systémy -systémy požární signalizace -systém stabilního hasícího zařízení -systémy pro řízení kontroly vstupu -instalační materiál -speciální technika.

Činnost: - letecké snímky - letecké snímkování - panoramatické snímky

Prodej, pronájem, bazar, servis: - zemědělská a komunální technika

Konstrukce, výroba: - měřící přístroje ( vzduchová měřidla) - nastavovací kroužky z kalibrační oceli

Prodej: - elektrocentrály - zahradní technika - sněhové frézy - motorové čerpadla

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení do restauračních zařízení -restaurační sklo a porcelán -barové sklo -keramika -příbory -barmanské potřeby -nerezové hrnce a kastroly -stolní textil -ostatní doplňky.

Prodej, servis, opravy: -zdravotnická technika.

Prodej: -zahradnické potřeby -ovocné a okrasné dřeviny -květiny, semena -drobná mechanizace. Služby: -zpracování amatérských fotozakázek.

Pronájem lodí včetně služeb kapitána

Naše společnost nabízí profesionální čistění FV panelů 2 technologiemi a kompletní správu FVE jako je sekání trávy a úklid sněhu. Dále nabízíme: - úklid sněhu - údržbu zeleně: - sekání trávy - stříhání a údržba keřů a živých plotů včetně odvozu.

Web se zaměřuje na zákonné revizní prohlídky zařízení obsahující regulované a fluorované skleníkové plyny, které poškozují ozonovou vrstvu. Nabízíme kompletní činnosti v oblasti revize chladících zařízení.

Maloobchod, prodej, montáž: -kotle, radiátory, elektrické bojlery, vany, čerpadla -plynové, vodovodní a topenářské rozvody -instalatérské, topenářské, plynařské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis, opravy: -chladící a klimatizační technika -vybavení prodejen, restaurací a kuchyní -ledničky, chladničky i kombinované -prosklené chladničky -chladicí a mrazicí boxy a truhly -chladicí vitríny a skříně -klimatizační jednotky čističky vzduchu. Velkoobchod, maloobchod, ...

Výroba: -obilních zásobníků -elektrických rozvaděčů. Prodej: -zemědělské techniky -svařovací techniky MIGATRONIK. Montáž: -technického zařízení pro zemědělskou výrobu -hromosvodů. Servis: -chladící a dojící techniky. Zámečnické práce. Elektroinstalační práce. Nákladní doprava-LIAZ, jeřáb. Zemní práce.

Dodávky: -měřící a regulační technika pro měření a regulace budov, topení, vzduchotechnika, klimatizace -systémy zabezpočovací techniky EPS, EZS -přístupové systémy -kamerové včetně projektové dokumentace. Služby: -zprostředkování montáže. Centrála: -160 00 Praha -Evropská 33/A.