Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Výkup - karavany - obytné přívěsy Prodej - karavany - obytné přívěsy

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: -pily, motorové kosy, traktory, sekačky, křovinořezy OLEO MAC -kultivátory -bazény.

Prodej, servis, oprava: -zahradní technika. Prodej, instalace, montáž: -domovní čistírny odpadních vod. Zahradní technika-prodej, servis: -sekačky -kompostéry-objem 390 litrů -zahradní traktory a kultivátory včetně příslušenství (pluhy, radlice...) -řetězové pily, křovinořezy, nůžky plotové, drtiče zahradního odpadu ...

Prodejce zahradní techniky a bazénů s 54 prodejnami po celé ČR. V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Záruka 7 let, servis samozřejmostí.

Služby: -specializovaný obchod gastro -autorizovaný obchodní partner pro odborný prodej, montáž, záruční a pozáruční servis výrobků v oboru gastro.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Prodej a servis zemědělské techniky. Prodej, servis traktorů JCB Fastrac a manipulátoru JCB.

Půjčovna lodí s dopravou na řeky Lužnice, Otava, Sázava a Vltava. Půjčujeme plastové kánoe Vydra a Samba a kompletní vodácké vybavení. Slevy množstevní, věrnostní a pro školy. Parkování aut v půjčovně zdarma. Pojištění lodí proti krádeži a poškození.

Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -zemědělská technika -stroje na sklizeň obilí, pícnin -traktory, nosiče nářadí -stroje secí, na zapravování kejdy -nářadí na zpracování půdy -pružiny sběráků, shrnovačů -kultivátorová pera -nože do rotačních a listových sekaček -nože do rotačních bran -lité plužní čepele -ložiska SKF, ZKL, ...

Prodej: -zemědělská technika ZETOR, náhradní díly -gufery -ložiska -klínové řemeny -autobaterie -ochranné pracovní pomůcky -montážní technika WÜRTH.

Služby: -inženýrské sítě -tepelná čerpadla -solární systémy -ústřední vytápění -plynofikace -sanita -krbové systémy -centrální vysavače.

Termovizní měření Poradenství - energie - zateplování - vyřízení dotací Zpracování - audity, průkazy

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Dodavatel gastronomických technologií, projektová činnost. Kompletní vybavení restaurací, kuchyní, hotelů. Potravinářské a spotřební obaly. Plastové nádobí na jedno použití.

Projekty, prodej, dodávka, instalace: -topení -tepelná čerpadla

Služby: -záruční a pozáruční servis všech značek chladniček a mrazniček různých typů a značek -servis průmyslového chlazení -opravy, montáž chladícího a mrazícího zařízení pro laboratoře, zdravotnická zařízení, obchody -montáž klimatizací u Vás doma, ve Vašem obchodě, laboratoři, zdravotnickém zařízení, kanceláři, i jinde, dle ...

Výroba, prodej, servis včetně montáží: -tepelná čerpadla.

Prodej, montáž, servis: - hydraulické jeřáby - nosiče kontejnerů - hydraulické navijáky - sklápěcí válce - přídavná hydraulická zařízení - odtahové, pracovní plošiny. Služby: - pronájem pracovních plošin - lakování.