Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej - výpočetní technika Výroba www stránek Instalace a údržba - operační systémy WINDOWS 7, WINDOWS SERVER 2008 R2 Správa sítí.

MTJ Service je výrobcem informačního systému Soft-4-Sale a současně i firma, která tento systém dodává a implementuje u zákazníků v Česku, Slovensku a Polsku. Soft-4-Sale je informační systém pro malé a střední firmy a zvládne pokryti procesů obchodních, servisních i výrobních firem.

Dodávka, obchod, prodej, servis i pozáruční: -osobní počítače (PC), notebooky -servery -dodávky komponentů pro počítače -tiskárny Služby: -tvorba www stránek -správa počítačových sítí, outsoursing.

Webové prezentace. Analýzy konzultace. Internetový marketing. Vývoj software.

Webdesign Grafické studio Tiskoviny Virtuální prohlídky CD/DVD prezentace

Software, SW: -aplikace pro teplárenství, energetiku. Poradenství, konzultace, dodávka, prodej, programy pro: -fakturace služeb, dodávky energií -vedlejší produkty -saldokonto odběratelů -evidence měřidel -informační a zákaznické systémy. Měřící soupravy a vlastní měřidla LOTOS, měření: -měření energie a množství ...

Projekce, realizace, prodej, provoz, opravy počítačové sítě a počítače: -budování sítí, sítě LAN i WAN -kabeláže -počítače PC FUJITSU -tiskárna, tiskárny -hardware -software -e-shop -CITRIX -Tenký klient -kompletní servis IT.

Služby: -optimalizace pro vyhledávače -PPC reklama -internetový marketing -tvorba www stránek -konzultace a poradenství -speciální projekty.

Vývoj a implementace informačního systému myWAC. Služby: -informační technologie -tvorba internetových www stránek -intranetová řešení -elektronický ceník, katalog.

Poskytování, tvorba, kompletní dodávky: -ekonomický software -jednoduché a podvojné účetnictví, skladové hospodářství, personalistika, mzdy -informační systémy pro menší a střední firmy -software pro restaurace -zakázkový software dle přání zákazníků -pro zákazníky záruční a pozáruční servis -kompletní prezentace firem ...

Dotace, granty, financování projektů, školení a vzdělávání, technologická řešení.

Softwarové řešení a konzultace: -tvorba www stránek, internetových prezentací, elektronických obchodů, optimalizace stránek, redesign, webdesign, webhosting, registrace domén, e-commerce atd. Vývoj, řešení a služby: -analýza a konzultace, poradenství v oblasti internetového marketingu -návrh struktury designu a grafiky ...

Servis a prodej IT Datové služby Inženýrské služby Vývoj software

Projektová činnost ve výstavbě Správa menších počítačových sítí.

Návrh, realizace a podpora podnikové informační systémy: ERP (Enterprise Resource Planning): -zlepšení Vaší produktivity a výroby -rychlejší a přehlednější reportování a finance BI (Business Intelligence): -řízení podnikových dat -sběr a shromažďování informací -reporting -inteligentní analýzy, analýza RCM (Retail Chain Manager): ...

Obnova dat z havarovaných disků, vedení účetnictví pro společnosti, prodejem funkčního prádla

Specialista na VoIP řešení . Dodavatel VoIP telefonních ústředen VS-AST. Návrh, realizace VoIP řešení od malých až po velké firmy. Cenově výhodné řešení oproti standartních analogových ústředen s mnoha nadstandardními službami v ceně ústředny. Dále realizujeme počítačové sítě a dodávku komponentů pro VoIP sítě.

Programování, údržba, úprava dat, školení u zákazníka.

PC služby, síťové služby, prodej PC

Vývoj, výroba, prodej: -počítačové skříně a spínací zdroje napětí -hardware, HW** -speciální skříně na zakázku pro IT -19 rack skříně -počítačové skříně -USB panely -zdroje pro PC -DC/DC zdroje -zdroje bez ventilátoru -DC/AC měniče -napáječe a nabíječky -dotekové senzory a obrazovky -mini ITX skříně & MB VIA EPIA.

Poradenství výpočetní techniky Kurz obsluhy počítače.

Poradenství v oblasti software a hardware. Prodej stejnosměrných motorů, lineárních aktuátorů a solenoidů

Servis, oprava, instalace a údržba výpočetní techniky. Poradenství. KOMPLETNÍ REINSTAL -řešení problémů s Windows -urychlení počítače -prodloužení životnosti PC -optimální nastavení systému na míru uživatele -absolutní odvirování počítače -služba až do domu -úspora času, peněz i starostí. TATO SLUŽBA ZAHRNUJE: -zálohování ...