Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Webhosting, serverhosting. Instalace a správa - sítě.

Služby v oblasti informačních technologií zaměřené především pro živnostníky, malé a střední firmy: - správa počítačových sítí a serverů - konzultace v oblasti IT - návrh a realizace datových sítí.

Vývojář na volné noze. Programováním internetových aplikací v JavaScriptu a kódováním HTML stránek. Tvorba internetových stránek.

SEO optimalizace Výroba - www stránky, internetové aplikace, webdesign.

Správa - PPC kampaněregistrace domén, copywriting SEO optimalizace pro vyhledavače, výroba www stránky.

Vývoj: - počítačový software. Služby: - datové modelování, optimalizace databází - ETL, konsolidace dat - správa a údržba datového skladu - implementace BI řešení - BI aplikace na zakázku - řízení DW-BI projektů.

Grafické návrhy Návrhy, realizace a správa - připojení k internetu Tvorba - www stránky. Poradenství IT Správa sítí.

Dodávka: - software. Poradenství v oblasti softwaru.

Vyúčtování vykázané péče zdravotnických zařízení - komplexní služby v oblasti zpracování dokladů pro zdravotní pojišťovny - komunikace se zdravotními pojišťovnami on - line přes portály Prodej, servis: - telekomunikační technika. Nastavení - telefon s operačním systémem ANDROID. Prodej, servis: - výpočetní technika - výpočetní ...

Firma SOFIS poskytuje služby a realizuje projekty a dodávky v následujících oblastech: - informační technologie - systémová integrace - výrobní a technologické informační systémy - integrace systémů průmyslového řízení do podnikových informačních struktur - dodávky informačních technologií. - podniková energetika - systémy pro ...

Poradenství v oblasti výpočetní techniky i pro handicapované.

Služby: - péče o chráněná území. Vývoj: - software - optimální softwarové řešení dle požadavků klienta.

Komplexní činnost, prodej, návrh, poradenství, školení v oblasti výpočetní techniky. Prodej, servis: -výpočetní technika a periferní zařízení (IBM, HP, TOSHIBA, ACER) -bezdrátové elektronické časomíry -speciální software (SW) pro nevidomé a slabozraké (OKO, WinMonitor) -speciální program podvojné účetnictví pro příspěvkové ...

Výroba a oprava elektrických zařízení, serverů i osobních počítačů.

Výroba, grafické návrhy a potisk samolepících, PVC, papírových a textilních vysaček, etiket a vyzitek. Prodej a servis hardware počítačů, tiskáren a snímačů čárového kódu a jejich softwarového poradenství: -termotransferové (TTR) fólie -počítače PC, komponenty, příslušenství -software včetně instalace -spotřební materiál. Zakázková ...

Služby v oblasti internetových prezentací. Služby v oblasti IT technologií - programování.

Poskytuje připojení k internetu. Webdesign, webhosting. Vývoj software na zakázku.

Vývoj a implementace - softwarové aplikace v oblastech řešení facility managementu.

Opravy - počítače, webová prezentace, správa, zabezpečení, - počítačové sítě.

Služby: - webdesign - webové prezentace, dynamické webové stránky - správa webových stránek, správa webu - vytvoření internetového obchodu, eshopu - SEO optimalizace stránek pro internetové prohlížeče - grafické práce: - návrhy firemního loga, vizitky, propagační materiály.

Servis: -PC a počítačové sítě -zrychlení PC -zálohování a záchrana dat -instalace -školení. Služby konstruktérské kanceláře: -tvorba výkresů pro průmysl (dxf, dwg) -profesionální služby v softwaru Autodesk Inventor.