Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Informační technologie - IT: - připojení k internetu, správa sítě, serverů a pracovních stanic - informační systémy, vývoj softwarových produktů - webové prezentace, loga, flash animace, webová grafika - návrh a realizace sítí, analytické a poradenské služby - dodávky hardware a software dle požadavků a potřeb zákazníka.

Aplikační vývoj software (sw) na zakázku: - pro výrobu, přepravu, spedici a logistiku. Provozovatel unikátní burzy nákladů a přeprav - Cargopass pro dopravce a výrobní firmy. Veškeré informace z oblasti dopravy, přeprav a logistiky on-line a vždy aktuálně.

Poskytování po­radenských služeb v oblasti Informačních technologií a telekomunikací, a to zejména na bázi SAP.

Software a poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Návrh a výroba integrovaných polovodičů pro zelenou elektroniku.

Pskytovatel internetového připojení, služeb spojených s výpočetní technikou: -hosting domén-včetně registrace -tvorba speciálních aplikací -vývoj, provozování nových progresivních aplikací využívajících internet, výpočetní techniku -webkamery, IP telefony -správa výpočetní techniky u firem, včetně požadovaných ...

Softwarové služby orientované na design, vývoj, implementaci a údržbu rozsáhlých informačních systémů (IS) založených na nejmodernějších programovacích technikách a technologiích.

Služby: - informační strategie. - poradenství při přípravě projektů - organizační, technické, smluvní - poradenství při realizaci projektů - vedení projektů, oponentury dodávek projektů - bodyshopping a bodyleasing - poradenství v oblastech kybernetická bezpečnost a ochrana osobních údajů.

Poskytování software Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení. Obchodní živnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Poradenství v oblasti informačních technologií

Tvorba, dodavatel právního software, zaměřujeme se především na software pro podporu podnikových procesů, risk management a správu pohledávek.

Dodávka - hardware počítače, notebooky, servery Správa, servis - IT servery, tiskárny, notebooky Projektování - počítačové sítě LAN, WAN Data - zálohování.

Dodavatel softwaru PluriMix a DinaMilk pro výživáře i výrobce krmiv. Distributor italské společnosti Fabermatica pro český a slovenský trh. Nabízíme optimalizační krmivářský program, program pro správu šarží pro výrobce i prodejce krmiv nebo objednávek a dodávek s optimalizaci dopravy.

Prodej - systém SYSKLASS automatizovaná tvorba konstrukčních dat, kusovníků, technologických postupů pro zakázkovou výrobu.

Vývoj a dodávka: -podnikové a informační systémy na zakázku.

Zakázkový vývoj, analýza, programování: -software -ekonomický (účty, mzdy, sklady, fakturace, marketing, finanční řízení, organizer, time manager, analýzy, odbytové systémy) -počítačové sítě.

Softwarový audit včetně bezpečnosti SEO optimalizace Webdesign tvorba - www stránky Poradenství - výpočetní technika Externí správa počítačových sítí Školení - výpočetní technika Zálohování dat.

Vývoj - software. Poradenství a konzultace - výpočetní technika.

Návrh a implementace vysoce kvalitních informační systémů.

Prodej a servis výpočetní a zabezpečovací techniky. Správa a údržba PC sítí. Tvorba WWW stránek, web. Prodej: -komponenty -Čtečky karet, Grafické karty, Chladiče a ventilátory, Mediální přehrávače, Mechaniky, Paměti, PC skříně a zdroje, Pevné disky a rámečky, Procesory, Řadiče, Střižny, videaTV/FM tunery, Základní desky, ...

Produkty, služby. - správa sítí - správa serveru - webhosting, serverhosting - virtuální kancelář.

Vývoj, implementace a servis informačního systému "Advanced Rapid Library" (ARL) pro knihovny, muzea, galerie, informační centra a jiné paměťové instituce. Dodávka a instalace Biblioboxů, RFID technologií včetně etiket, pracovních stanic, inventarizačních jednotek a samoobslužného návratového automatu. Barcode technologie - potisk etiket, ...

Poskytujeme připojení k WIFI síti. Služby: -svařování optických vláken -tvorba webových stránek -zámečnická výroba -zabezpečovací systémy -VOIP telefonie -servis a prodej PC.

Služby: -Prodej a vývoj ekonomického softwaru na zakázku.