Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Tvorba www stránek a projektů, webdesign, tvorba e-shopů, SEO, On-line marketing, PPC a programování na míru.

Vývoj a prodej - ekonomický software.

Webdesign. Tvorba webových stránek. Programování. E-shopy. Redakční systémy. Kompletní servis a aktualizace. SEO Optimalizace. Zajištění domény a webhostingu. Práce s grafikou. Tvůrčí a produktová fotografie.

Internet, Hardware, Software, WEB publikace Připojení k Internetu od 220Kč za měsíc s DPH bez omezení. Telefonování přes Internet-VoIP Poradenství a prodej výpočetní techniky. Správa počítačových sítí.WEB publikace, programování, Wifi, IP.

Řešení SMS komunikace pro firmy. Realizace systémů pro komunikaci se zákazníky, mobilní SMS platby a Premium SMS systémy.

Poradenství - výpočetní technika.

Tvorba a dodávka - aplikační software pro zdravotnictví ICT služby.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software, prodej HW a SW. Správa serverů a sítí. Webhosting Antivirová řešení

Služby: -poskytování software - poradenství v oblasti informačních technologií - zpracování dat - hosting - outsourcing. Počítačové sítě - instalace, správa, servis.

Služby v oblasti automatizace Zpracování - data.

Vývoj, dodávka - informační systémy QI.

Kompletní zajištění internetových stránek: - tvorba webových stránek a prezentací - internetový obchod, e-shop pro každého - redakční systém - programování klientských aplikací - internetové aplikace.

Webové prezentace - webové aplikacespráva - weby Správa - počítačové sítě.

Opravy: - řídící elektronika Vývoj a opravy - CNC stroje Prodej: - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika Poskytuje - poradenství.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů

Práce, služby: -Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Služby: -grafické práce -výpočetní technika -webdesign -správce sítě.

Přední dodavatel informačních systémů v ČR a SR. Vývoj, implementace a servis software v oblasti řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky: mzdy, personalistika, docházka, vzdělávání, systemizace, zaměstnanecké výhody, výběrová řízení, pracovní cesty, účetnictví, fakturace, sklady, majetky aj. Aplikace jsou vždy v souladu s platnou ...

Provoz systému Pohlídáme.cz: -rychlý a levný způsob, jak pohlídat dlužníky na insolvenci Vývoj: -webové aplikace -správa serverů a sítí -internetový a mobilní marketing.

Vývoj, prodej - řídicí a měřicí systémy pro automobilový průmysl.

Obchodní poradenství Vývoj a dodávka - podnikové informační systémy Implementace softwarových řešení - programování na zakázku.

Poskytuje - připojení k internetu. Webdesign Vývoj - software na zakázku.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Programátorské práce inženýrské výpočty, vývoj aplikací pro složité výpočty, sestavování matematických rovnic a matematické modelování, matematická zpracování a řešení fyzikálních, chemických a dalších procesů, počítačové simulace přírodních dějů i průmyslových systémů