Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Porovádí - integrace aplikacívývoj a implementace - softwarová řešení Outsourcing - konzultace a analýzy.

Vývoj a dodávka: - informační technologie a ekonomické informační systémy.

Služby: - výroba, dodávka software (SW) na zakázku od návrhu struktury, grafického zpracování až po implementaci u zákazníka.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství. Návrh, výstavba: - PC sítě.

Vývoj, prodej, servis: - informační systémy.

Dodávky a integrace: - výpočetní technika a sítě LAN zejména pro speciální použití včetně kamerových, přístupových a prezentačních systémů, pozemní letecké techniky a leteckého vybavení, simulační techniky a speciálního vybavení.

Internet: - ucelené řešení internetových služeb, které zahrnují připojení do sítě Internet, provoz aplikačních serverů a především vývoj webových aplikací. Intranet.

Prodej: - software. Výroba: -elektronické aplikace.

Prodej, výroba: - hardware - www stránky - webové aplikace a prezentace - software.

Komplexní služby v oblasti IT: - správa firemních sítí - prodej a servis značkových i montovaných PC dle přání zákazníka - prodej hardware, software včetně příslušenství a spotřebního materiálu - instalace počítačových sítí (strukturovaná kabeláž, WiFi sítě) - instalace kamerových systémů a zabezpečovacích zařízení - opravy počítačů, ...

Grafický design Internetové obchody - výroba - www stránky Webhosting Správa - počítačové sítě.

Servis nonstop: - PC, záchrana dat.

Prodej - digitální měřící technika - výpočetní technika Správa - počítačové sítě.

Velkoobchod - počítače Poradenství v oblasti výpočetní techniky.

Návrhy a montáž - počítače na míru Návrh, správa, výroba - www stránky Poradenství - hardware - software Tvorba a správa - datové sítě Školení - výpočetní technika.

Informační systémy (software) pro lesnictví, zemědělství, životní prostředí, státní správu.

Inženýrská činnost v oblasti informačních technologií.

Výroba - www stránky - internetové aplikacewebdesign Programování - software.

Programování softwaru na zakázku podle požadavků zákazníkaspecializace- oblast podnikových portálů či informačních systémů.

Dodávka - průmyslová automatizace - řízení procesů v energetice Dodávka - řízení procesů v energetice Vývoj - hardware ke komfortnímu sběru dat z elektroměrů a jejich přenosů do nadřízeného ŘS Vývoj - software pro řízení gravimetrických dávkovacích strojů MAGUIRE.

Direct marketing Grafické a kresličské práce Servis - výpočetní technika SEO optimalizace pro vyhledávače Poskytování - připojení k internetu Výroba - www stránkywebdesign Zakázkové programování - odvirování PCinstalace - software Školení uživatelů PC.

Grafické práce. Výroba - www stránky Webhosting.

Grafické práce. Internetový marketing: - optimalizace pro vyhledávače SEO. Webdesign Webhosting Prodej: - publikační systém DRUPAL.

Služby: - unikátní vzdělávací systém pro výuku angličtiny DynEd. Konzultační služby v IT, kompletní řešení.