Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Sluřby: -vývoj software především v jazyku Java -informační technologie na zakázku.

Vývoj aplikací IT konzultace a analýza Systémová integrace

AUTOCONT CZ, a.s. Brno. Další pobočka: -Vyškov, Zámecká 2, tel: 517346624, fax: 517347213, e-mail: vyskov@autocont.cz Školící středisko: -Brno-ApS* Brno, Božetěchova 2, tel: 549210202, 541240398, e-mail: info@aps-brno.cz Nejvýznamnější český dodavatel informačních a komunikačních technologií v ČR a na ...

Český specialista na CRM systém. Vytváříme řešení pro marketing jako jsou CRM systémy, direct marketing, systémy Internet/Intranet přístupné odkudkoliv.

Prodej hardware, software, telefony, digitální technika.

Tvorba redakčního systému pro obec. Nabídka úředních desek, kalendářů akcí, správy dokumentů, šablon vzhledu i bezbariérové přístupnosti.

Výroba WWW stránek, webhosting, webMail, registrace domén, instalace a správa LINUX serverů, správa firemních sítí, Net Audit, IS/IT konzultace.

Vývoj, prodej, poskytování software.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Informační technologie.

Provádíme skládání, opravy a upgrade PC, čištění a zrychlení PC, instalace, odvirování, zálohy dat a rozvedení internetu. Instalujeme operační systém, ovladače a aplikace. Nabízíme instalace a konfigurace tiskáren či síťových prvků (routry, IP kamery). Učíme základní práci s počítačem.

Poskytování software, internetové obchody na míru, redakční systémy na míru, outsourcing - poskytování softwarových služeb. Moras tour, cestovní kancelář.

Levná výpočetní technika a komponenty. Web, správa sítí.

Poradenství - hardware - software. Gastronomické poradenství.

IT poradenství, tvorba www stránek.

Služby v oblasti informačních systémů.

Výhradní distributor produktů společnosti Altium - software i hardware, včetně kompilátorů dceřinné společnosti TASKING v České i Slovenské republice.

Dynamický katalog webových stránek poskytující registraci internetových obchodů a registraci všeobecných odkazů.

Analýza stavu společnosti. Analýza požadavků. Návrh řešení. Implementace.

Vývoj, výroba a prodej AVS přístrojů, jejich příslušenství a software. Dovážíme, distribuujeme a prodáváme aktivní reproduktory a zařízení pro bezdrátový přenos zvuku americké společnosti Audioengine

Nabídka implementace softwaru a tvorba internetových aplikací na zakázku.

Autorizovaný prodej: -počítače PC a příslušenství -hardware -tvorba a prezentace internetových stránek -zálohování dat na CD -instalace sítí -servis PC.

Kompletní podpora malým a středním firmám v oblasti IT. Prodej hardware, software, domén. Kompletní služby HW, SW, web, mail. Instalace serverů, tvorba aplikací na míru. Tvorba webu. Kompletní správa sítí se servery WINDOWS.

WebStep Linux Center WebStep LINUX ENGINEERING IBM Business Partner -správa počítačové sítě -instalace a správa linuxové servery -vývoj a provoz internetové prezentace -vývoj a provoz internetové obchody, e-shopy -vývoj a implementace software -vývoj informační systémy -prodej hardware IBM -odborná literatura se zaměřením na ...

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Informační technologie.

Máte pomalý internet a platíte větší částku? Firma MB systems – Marek Bezucha poskytuje kvalitní a levný internet se kterým už nebudete čekat než vám naběhne internetová stránka. Jako doplňkovou službu nově nabízí internetovou televizi, kde sledujete váš oblíbený televizní program v počítači, tabletu nebo mobilu. Provádí také opravu a vyčištění ...