Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: -servis počítačů -veškěré opravy a servis osobních počítačů a notebooků -repasování počítačů, instalace software instalace, odvirování, stavba PC, stavba nových počítačů, hardware, software.

Služby: - vývoj informačního systému FLORES a implementace komplexních informačních systémů pro řízení firem - zefektivnění skladových, obchodních a výrobních procesů.

Kompletní soubor programů pro správu bytových domů SBD, BD, LBD, realitní kanceláře a společenství vlastníků jednotek.

Zabýváme se tvorbou informačních systémů pro komplexní správu investičních společností a investičních fondů. Provádíme návrhy a realizace dynamických webových prezentací. Nabízíme služby správy serverů a počítačových sítí. Poskytujeme návrhy a realizace bezpečnostních řešení pro zajištění ochrany dat. Zajišťujeme ousourcing IT služeb, ...

Prodej komplexních řešení: - internet - správa sítí - VoIP služby - call centra.

Servis počítačů, správa sítí. Maloobchodní prodej a servis výpočetní techniky.

Návrha a dodávka - IT infrastruktura Školení - IT infrastruktury.

IT společnost zabývající se službami souvisejícími s vývojem, realizací a rozvojem ekonomického aplikačního softwaru SkySon.

Hodinový manžel. Montáž nábytku. Montáž kuchyně, kuchyňské linky. Instalatérské práce. Elektrikářské práce.

Připojení k internetu. Výstavba sítí, průmyslová elektronika. Prodej, servis: - počítače - spotřební elektronika.

Weby Webhosting Správa - počítačové sítě.

Instalace - hardware -poradenství v oboru ITinstalace - software -správa- firemní sítě.

Prodej: - hardware Vývoj: - geografické a technické informační systémy GIS, TIS. Konzultace, vývoj: - IT projekty.

Komplexní služby internetového marketingu: - optimalizace stránek pro vyhledávače SEO Vývoj: - stránky s redakčním systémem WORDPRESS. Dodávka: - intranetové informační systémy - realitní software ESTATIX - CRM software VTIGER - fakturační software. Implementace intranetových informačních systémů.

Služby: - správa počítačových sítí a údržba PC - vývoj, prodej software - tvorba www stránek - komplexní služby od založení domény, webhostingu, tvorbu www stránek, e-obchodu až po aktualizaci - implementace CMS systémů pro intranet i internet.

Služby: - sestavení počítače na míru - servis i pozáruční - připojení k interneru - tvorba webové stránky - záloha a obnova dat.

Prodej, servis: -počítače -elektrokola

Dodávka - počítače - notebooky DELL, HALL, ACER Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky Webhosting a serverhosting Návrhy - počítačové sítě LAN, WIFI, VPN Školení - výpočetní technika.

Reklamní činnost Poradenství - výpočetní technika

Outsourcing. Správa sítě. Prodej ekonomického systému POHODA a jeho implementací.

Konzultace, poradenství, školení: - informační technologie. Dodávka hotových informačních systémů, vývoj a implementace software na zakázku.

Vývoj: - ekonomické software. Zakázkové programování stávajícího softwaru.