Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Komplexní řešení telekomunikačních technologií. Budování, správa síťové infrastruktury - návrh - projekt - realizace. Komplexní řešení informačních technologií.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Externí správa sítí a outsourcing IT. Konzultace v oboru výpočetní technika.

NeedBackup je online zálohovací služba pro domácí i profesionální použití. Zálohování se provádí plně automaticky na naše servery velice bezpečným šifrovaným způsobem. Každý soubor zálohovaný přes službu NeedBackup je uložen na dvou serverech umístěných v různých geografických lokalitách.

Autorizovaný prodej, servis: -programy KALKUL: -ekonomický software -účetnictví (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účetní programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Instalace programů KALKUL.

Prodej: -počítače, komponenty a příslušenství -monitory -tiskárny -skenery, modemy -instalace síťových prvků -hardwaru a softwaru včetně konfigurace -údržba, servis -telekomunikační technika -mobilní telefony -kancelářská technika -spotřební materiál -datová média -pásky, inkousty, tonery -recyklace -odborná ...

Vývoj zakázkového softwaru pro podporu projektování v oblasti silnoproudé elektrotechniky.

Návrhy, instalaci a správu sítí i zálohování dat. Prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Péče o výpočetní techniku, telekomunikační techniku a připojení k internetu. Servis hardware PC a serverů, instalaci a konfiguraci programového vybavení, výstavbu počítačových sítí jak metalických tak bezdrátových.

Společnost je expertem v oblasti bezpečnosti IT a zálohování dat. Služby: -konzultační a projektové poradenství -plný outsourcing správy -implementace ISMS dle ISO 27001 a příprava na certifikaci -školící a přednášková činnost, odborné semináře, školení (Sidewinder v7, PremierAccess, SmartFilter, Webwasher, McAfee IPS, McAfee Foundstone, ...

Služby: - manažerské a IT poradenství - pomoc při informačních strategiích, řízení informatiky, projektovém řízení, řešení problémů při implementaci IS. Zabýváme se analýzou, modelováním a optimalizací podnikových procesů.

Prodej výpočetní technika, počítače, PC, servis: -hardware -software -doplňky a příslušenství k počítačům -počítačové sítě -tvorba webových stránek.

Sotware pro realitní makléře.

Servis notebooků, počítačů, projektorů, tabletů, záložních zdrojů. Prodej hardware, software, mobilní služby. Správa sítě, webdesign.

Sestavení počítačů na míru, tvorba sítě a internetu. Servis a údržba sítí, PC. Poradenství.

Zprostředkování finančních programů prostřednictvím vzdělávací akademie. Optimalizace firemních nákladů na mzdy využitím příspěvků zaměstnavatele.

Aktuální zpravodajství z oblasti kybernetické bezpečnosti, tak i analýzy závažných problémů.

Velkoobchod, maloobchod: -vrtací nástroje: -vrtáky, výhrubníky, výstružníky, záhlubníky -frézovací nástroje -nástroje na závity -elektrické ruční nářadí -soustružnické nože -měřidla -ruční řemeslnické nářadí. Středisko software: Modulární informační systém MODULSOFT www.modulsoft.cz -variabilní, parametricky nastavitelný modulární ...

Vývoj LED panelů, slaboproudé systémy, správa sítí, záloha a správa datInformační systém, ISwayGrafika a webdesign, domény, webhosting, poradenství a školení.

Zakázkové mapové online služby. Vývoj open source a mobilních geo aplikací s OpenLayers a Google Maps API.

Programování zařízení a systémů v oblasti požární a zabezpečovací signalizace (EPS, EZS), kamerové systémy (CCTV), počítače a počítačové sítě.

Centrála. E-shop, maloobchod, prodej, oprava, servis: -ekonomické, informační systémy -počítače, hardware -klávesnice, reproduktory, zvukové karty, myši, podložky -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL -značky BOSCH, ALCATEL, SIEMENS, MOTOROLA, PANASONIC, SAGEM, SIEMENS, NOKIA, SONY, ERICSSON -sady TWIST, GO** -dotované, ...

Kartotéka platidel. Odborné kurzy. Verifikační technika.

WWW stránky, e-shopy, SEO optimalizace.